Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο γιος του έγινε 12 ετών και είχε την πιο ροκ τούρτα

Τα στιγμιότυπα μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος μέσω Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι περισσότερες αναρτήσεις του στο Instagram αφορούν συνεργασίες του στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο ή το θέατρο, ενώ φωτογραφίες των παιδιών του και πιο οικογενειακά στιγμιότυπα δημοσιεύει σπάνια.

Μία εξαίρεση έκανε λίγες μέρες πριν με αφορμή τα γενέθλια του γιου του. Ο Ιάσονας έγινε 12 ετών και ο περήφανος μπαμπάς, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την πρωτότυπη τούρτα. Το θέμα; Το ροκ συγκρότημα Guns n’ Roses.

«Χρόνια πολλά μπόμπο μου» έγραψε στο Instagram Story του.

Το αγοράκι είναι το δεύτερο παιδί του ηθοποιού, καρπός του έρωτά του με τη δεύτερη σύζυγό του, Ιωάννα Μουρτζούκου. Η μεγάλη του κόρη, Τζένη, έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της και ήδη έχει κάνει αξιοσημείωτες δουλειές στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Τρεις γενιές Καζάκοι»

Μία ιδιαίτερη φωτογραφία με τον γιο του είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός δύο μήνες πριν. Στο στιγμιότυπο ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει τον γιο του αγκαλιά και φωτογραφίζονται μπροστά από μία μεγάλη αφίσα του αείμνηστου Κώστα Καζάκου.

Ο ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι έχει καταφέρει να χτίσει μία πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του. Σε συνέντευξή του είχε πει:

«Με την Τζένη και με τον Ιάσονα νομίζω ότι είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω. Δεν κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλο. Πριν ήμουν γιος της Καρέζης και του Καζάκου και τώρα θέλω να λένε για την κόρη μου: “Αυτός είναι ο μπαμπάς της Τζένης”. Αυτό να ακούσω και θα χαρώ πάρα πολύ. Με τα παιδιά μου τα λέμε όλα. Τα λέμε όλα με την Τζένη, είναι η καλύτερή μου φίλη»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved