Κωνσταντίνος Καζάκος: Σε συναυλία με τα δυο του παιδιά - Σπάνια στιγμιότυπα

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος δημοσίευσε βίντεο που τον δείχνει μαζί με τα παιδιά του, Τζένη και Ιάσωνα.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Σε συναυλία με τα δυο του παιδιά - Σπάνια στιγμιότυπα

O πιο σημαντικός ρόλος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο είναι αυτός του πατέρα. Μπορεί να έχει αναλάβει επιτυχημένους ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση, όμως ο ρόλος του πατέρα είναι ο καλύτερος της ζωής του.

Δοτικός και αφοσιωμένος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος προσπαθεί να είναι παρόν στη ζωή των παιδιών του. Τι και αν έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από τις πρώην συζύγους του, Τάνια Τρύπη (μητέρα της Τζένης) και Ιωάννα Μαρτζούκου (μητέρα του Ιάσωνα), ο ίδιος βρίσκει χρόνο και τον αφιερώνει στα παιδιά του.

Το ίδιο έκανε και πρόσφατα. Ο ίδιος δημοσίευσε βίντεο που τον έδειχνε να έχει κοντά του τα παιδιά του Τζένη και Ιάσωνα. Οι τρεις τους, παρακολούθησαν από κοντά τους Guns N’ Roses που ήρθαν στην Ελλάδα στις 22 Ιουλίου και έδωσαν μια εντυπωσιακή συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Πώς είναι ως πατέρας

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο esquire είχε μιλήσει για το πώς είναι ως πατέρας. Ο ίδιος είχε πει: «Προφανώς δεν έχω καμία σχέση με το ρόλο στα Κεράσια. Γενικά είμαι ζεν. Οι φίλοι μου με αποκαλούν "μικρό Βούδα", είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος, προσπαθώ όλα να τα εκλογικεύω και να τα λύνω βάσει λογικής, με ψυχραιμία, να καταλάβω τους άλλους ανθρώπους, γιατί κάνουν ό,τι κάνουν... Από την άλλη, κι εγώ είμαι άνθρωπος, μπορεί τα όρια της υπομονής μου να είναι υψηλά, αλλά αν σκάσω, σκάω άσχημα και μπορεί να κάνω μεγαλύτερη ζημιά από αυτήν που θα έπρεπε, αλλά είναι γιατί παραέχω κάνει υπομονή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved