Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο γιος του έγινε 12 ετών και είχε την πιο ροκ τούρτα

Τα στιγμιότυπα μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος μέσω Instagram.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο γιος του έγινε 12 ετών και είχε την πιο ροκ τούρτα

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι περισσότερες αναρτήσεις του στο Instagram αφορούν συνεργασίες του στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο ή το θέατρο, ενώ φωτογραφίες των παιδιών του και πιο οικογενειακά στιγμιότυπα δημοσιεύει σπάνια.

Μία εξαίρεση έκανε λίγες μέρες πριν με αφορμή τα γενέθλια του γιου του. Ο Ιάσονας έγινε 12 ετών και ο περήφανος μπαμπάς, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την πρωτότυπη τούρτα. Το θέμα; Το ροκ συγκρότημα Guns n’ Roses.

«Χρόνια πολλά μπόμπο μου» έγραψε στο Instagram Story του.

kazakos-gios-tourta.jpg

Το αγοράκι είναι το δεύτερο παιδί του ηθοποιού, καρπός του έρωτά του με τη δεύτερη σύζυγό του, Ιωάννα Μουρτζούκου. Η μεγάλη του κόρη, Τζένη, έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της και ήδη έχει κάνει αξιοσημείωτες δουλειές στο θέατρο και την τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/CtMFUFno-Af/

«Τρεις γενιές Καζάκοι»

Μία ιδιαίτερη φωτογραφία με τον γιο του είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός δύο μήνες πριν. Στο στιγμιότυπο ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει τον γιο του αγκαλιά και φωτογραφίζονται μπροστά από μία μεγάλη αφίσα του αείμνηστου Κώστα Καζάκου.

https://www.instagram.com/p/C0CMRXtIK3X/

Ο ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι έχει καταφέρει να χτίσει μία πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του. Σε συνέντευξή του είχε πει:

«Με την Τζένη και με τον Ιάσονα νομίζω ότι είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω. Δεν κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλο. Πριν ήμουν γιος της Καρέζης και του Καζάκου και τώρα θέλω να λένε για την κόρη μου: “Αυτός είναι ο μπαμπάς της Τζένης”. Αυτό να ακούσω και θα χαρώ πάρα πολύ. Με τα παιδιά μου τα λέμε όλα. Τα λέμε όλα με την Τζένη, είναι η καλύτερή μου φίλη»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved