Πετρούνιας – Μιλλούση: Ντυμένες ασορτί και με κόκκινες μυτούλες οι κόρες τους

«Και τι να τις κάνεις; Να τις φας;» έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην ανάρτησή του.

Μία Μαμά
Πετρούνιας – Μιλλούση: Ντυμένες ασορτί και με κόκκινες μυτούλες οι κόρες τους

Η Σοφία και Λένια είναι τριών και δύο ετών και με τα νάζια τους κλέβουν πάντα την παράσταση στις αναρτήσεις των γονιών τους. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα με τα δύο κορίτσια και στα πιο πρόσφατα, οι αδερφούλες είναι ντυμένες ασορτί. Και όχι μόνο. Έχουν ζωγραφισμένες κόκκινες μυτούλες, τρώνε γλειφιτζούρι και ποζάρουν στον φακό του μπαμπά τους.

«Και τι να τις κάνεις; Να τις φας;» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ολυμπιονίκης.

petrounias-kori.jpg

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας δοτικός και τρυφερός μπαμπάς. «Εάν μπορούσε να θηλάσει, θα το έκανε» είχε πει σε συνέντευξή της η Βασιλική Μιλλούση για τον σύζυγό του. Και ο ίδιος έχει πει ότι από την πρώτη στιγμή ασχολείται ενεργά με τη φροντίδα των δύο παιδιών τους, αναλαμβάνοντας από το άλλαγμα πάνας, μέχρι το τάισμα και τη βόλτα στην παιδική χαρά.

https://www.instagram.com/p/C1RzOqQtAG3/

Για τις μικρές Σοφία και Λένια το γυμναστήριο είναι πια το δεύτερο σπίτι τους και η γυμναστική τρόπος ζωής. Για τη γυμναστική αλλά τη μητρότητα, είχε μιλήσει η Βασιλική Μιλλούση στην εκπομπή Ελένη:

«Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει την γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».

Η Βασιλική Μιλλούση κάνει γυμναστική και στο σπίτι και συχνά μαζί της γυμνάζονται τα δύο κορίτσια. Το παρακάτω βίντεο δημοσίευσε στο Instagram την τελευταία μέρα του 2023 θέλοντας έτσι να στείλει τις ευχές της για τη νέα χρονιά:

«Έτσι για να πούμε αντίο στο 2023 με καλη διάθεση, χαμόγελα, άσκηση, χορό!» έγραψε.

https://www.instagram.com/reel/C1g8LTMNnFB/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved