Βασιλική Μιλλούση: Γυμνάζεται με την κόρη της με το πιο ανατρεπτικό look

Η Βασιλική Μιλλούση και η μικτρή Σοφία γυμνάζονται στο σπίτι φορώντας ασορτί πιτζάμες.

Βασιλική Μιλλούση: Γυμνάζεται με την κόρη της με το πιο ανατρεπτικό look

Για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, κομμάτι της καθημερινότητά τους. Ακόμα και σε περιόδους διακοπών ή χαλάρωσης, γυμνάζονται κάθε μέρα, ακόμα και εάν αυτό σημαίνει ότι κάνουν τις ασκήσεις τους σπίτι.

https://www.instagram.com/p/Cwzeyv1Nu3Z/

Η Βασιλική Μιλλούση ανά περιόδους έχει δημοσιεύσει αρκετά βίντεο που κάνει γυμναστική στο σαλόνι του σπιτιού ή σε κάποιο υπνοδωμάτιο και δεν είναι λίγες οι φορές που σε αυτά πρωταγωνιστούν και οι δύο κόρες της. Η αθλήτρια κάνει γυμναστική παρέα με τις μικρές Σοφία και Λένια από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία και τα δύο κορίτσια έχουν εξοικειωθεί απόλυτα με τις ασκήσεις.

https://www.instagram.com/reel/CpdDHpsoiNw/

Στο βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω η Βασιλική Μιλλούση τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Σοφία κάνει τις κινήσεις που έχει δει τόσες φορές να κάνει η μαμά της και όπως λέει και ίδια η αθλήτρια, τις κάνει πια καλύτερα και από εκείνη.

Σε αυτό το βίντεο βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητο και ανατρεπτικό τους look. Μαμά και κόρη είναι ντυμένες ασορτί και φορούν χριστουγεννιάτικες, κόκκινες πιτζάμες με Άγιο-Βασιλάκια, ταρανδάκια, δεντράκια.

«Έτσι για να πούμε αντίο στο 2023 με καλή διάθεση, χαμόγελα, άσκηση, χορό!» έγραψε.

https://www.instagram.com/reel/C1g8LTMNnFB/

Η Βασιλική Μιλλούση είχε χθες την ονομαστική της γιορτή και ευχαρίστησε τους followers της για τις ευχές που της έστειλαν, με μία ανάρτηση.

«Μόνο χαμόγελα για την πρώτη μέρα του χρόνου! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και για όλα αυτά τα τηλέφωνα που δεν μπόρεσα να σηκώσω🥴 η σκέψη σας και μόνο ήταν μια υπέροχη αγκαλιά! Από αύριο θα απαντήσω σε όλους προσωπικά!»

Εκτός από το παραπάνω μήνυμα, δημοσίευσε και τρεις φωτογραφίες από τις οποίες η αγαπημένη μας, ήταν φυσικά η δεύτερη με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις δύο κόρες τους αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/C1kl3vmr4rq/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved