Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο κατάξανθος γιος της κάθεται στους ώμους της - Στιγμιότυπο από τη βόλτα τους

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο κατάξανθος γιος της κάθεται στους ώμους της - Στιγμιότυπο από τη βόλτα τους

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της και όταν το κάνει αφορμή είναι συνήθως μία ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια και γιορτές, ένα ταξίδι ή μία όμορφη βόλτα.

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες η δημοσιογράφος δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της Μαίρης και του Κωνσταντή μετά από καιρό. Οικογενειακώς πήγαν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και φωτογραφήθηκαν μπροστά από το στολισμένο δέντρο της καφετέριας. Και τα δύο παιδιά έχουν μεγαλώσει αρκετά και είναι κατάξανθα, χαρακτηριστικό που έχουν κληρονομήσει από τον μπαμπά τους.

florinta.jpg

Μία ακόμα φωτογραφία με τον γιο της μοιράστηκε η δημοσιογράφος με τους ακολούθους της. Ο Κωνσταντής κάθεται στους ώμους της μαμάς του και οι δύο τους φωτογραφίζονται δίπλα στον τον Άγιο Βασίλη.

florinta-gios.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι παντρεμένη με τον Άρη Γούτο. Τον περασμένο μήνα έκλεισαν επτά χρόνια σχέσης και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» τον περασμένο Γενάρη είχε πει για τον Άρη Γούτο και τη σχέση τους: «Γνώρισα τον Άρη, τον ερωτεύτηκα πολύ και προέκυψε. Σκέψου ότι δεν είχαμε συζητήσει καν το ενδεχόμενο να κάνουμε παιδιά. Αγαπιόμασταν και όταν έμεινα έγκυος, χαρήκαμε πολύ και οι δύο που θα δημιουργούσαμε τη δική μας οικογένεια. Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε και έμεινα έγκυος μέσα σε ένα εξάμηνο».

https://www.instagram.com/p/CTO2dfgMDVd/

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τα δύο της παιδιά:

«Όλη την ημέρα, εκτός από τις ώρες που είμαι στη δουλειά, είμαστε παρέα. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, για να καταλάβεις πώς είμαι. Το βράδυ που θα ξαπλώσω χαζεύω συχνά φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να έχω την ανάγκη να τα δω ξανά, αφού μόλις τώρα τα κοίμισα. Πολλές φορές έχει τύχει να τα βλέπω στον ύπνο μου. Βέβαια, υπάρχουν και οι στιγμές που είσαι τόσο κουρασμένος, δεν αντέχεις άλλο και λες "Παναγία μου, πότε θα κοιμηθούν να ηρεμήσω λίγο;". Τα παιδιά σου θα σε αγαπάνε ό,τι μάνα και να είσαι, αλλά νιώθω πως με τον τρόπο τους εκτιμάνε την αγάπη και την αγκαλιά που τους προσφέρεις. Μου δίνει μεγάλη χαρά όταν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνονται την αγάπη μου. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως προσπαθώ ως μαμά να κάνω το καλύτερο που μπορώ» είχε πει χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved