Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της έκανε μανικιούρ με αυτοκόλλητα

Η μικρή Μαίρη έχει όπως φαίνεται λατρεία στα παιδικά αυτοκόλλητα νύχια.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της έκανε μανικιούρ με αυτοκόλλητα

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δε δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της συχνά και αυτές που θα δει κανείς scroll-άροντας στο προφίλ της στο Instagram, είναι σχετικά λίγες. Όποτε μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα με την Μαίρη και τον Κωνσταντή προτιμά να το κάνει μέσα από Instagram Stories που εξαφανίζονται 24 ώρες μετά.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε χθες. Η παρουσιάστρια φωτογράφισε την κόρη της που έκαν ένα ιδιαίτερο… μανικιούρ. Όχι, η μικρούλα δεν έβαψε τα νύχια της, αλλά έβαλε παιδιά αυτοκόλλητα νύχια με σχέδια σε έντονα χρώματα.

florinta-petroutseli-(3).jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας δείχνει το «μανικιούρ» της μικρούλας. Ένα αντίστοιχο Instagram Story είχε κάνει και το καλοκαίρι.

petroutseli-kori.jpg

Το κοριτσάκι έγινε φέτος πέντε χρονών και το μανικιούρ δεν είναι το μόνο στο οποίο έχει αδυναμία. Η μικρή Μαίρη έχει λατρεία και για τα κοσμήματα. Στη συλλογή της έχει ψεύτικα κολιέ, πέρλες, κρεμαστά σκουλαρίκια. Ιδού η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η παρουσιάστρια στο παρελθόν.

petroutseli kori

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει μιλήσει ανά περιόδους για τη μητρότητα και την ισορροπία που μόνιμα προσπαθεί να βρει ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια.

«Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου. Μία βόλτα στην παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ένα ποστ της.

https:
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved