Μιχάλης Σαράντης: H φωτογραφία με την κόρη του μετά από καιρό

Ο ηθοποιός έχει αγκαλιά την 9 μηνών κόρη του.

Μιχάλης Σαράντης: H φωτογραφία με την κόρη του μετά από καιρό

O Mιχάλης Σαράντης στην πρώτη βόλτα με την κόρη του.

O Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από εννέα μήνες.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα κοριτσάκι που θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Οι δύο ηθοποιοί δεν συνηθίζουν να αναρτούν συχνά φωτογραφίες της μοναχοκόρης τους, ωστόσο, ανά διαστήματα κάνουν κάποιες εξαιρέσεις.

https://www.instagram.com/p/CozXDq9o7P2/

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του Μιχάλη Σαράντη με την κόρη του ήταν στις 18 Ιουνίου, ανήμερα του γιορτή του Πατέρα. Ήταν άλλωστε μεταξύ αυτών που γιόρταζαν για πρώτη φορά την ημέρα αυτή.

Επέλεξε λοιπόν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που κρατά την κόρη του αγκαλιά και την κοιτάζει με αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CtoM-7SLgyN/

Το όνομα της κόρης τους

Ο Μιχάλης Σαράντης αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του στην εκπομπή "Traction" με τον Κώστα Στεφανή. Όπως είπε, θα ονομαστεί Βασιλική - Γλυκερία.

«Θα ονομάσουμε τη μικρή Βασιλική - Γλυκερία, τα ονόματα της μαμάς μου και της μαμάς της Μαίρης. Τώρα πως θα την λέμε δεν ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CsPLQc1r2qh/

Πόσο άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό της κόρης του

Για τον τρόπο που η γέννηση της κόρης του άλλαξε τη ζωή του, είχε μιλήσει ο ηθοποιός στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

«Με τον ερχομό της κόρης μου έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου. Είμαι σε μια πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής μου. Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά είναι αυτή τώρα που έχει έρθει η κορούλα μου. Έχουν αλλάξει όλα. Κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή. Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε. Βλέπεις την ίδια φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης και συνέχισε:

mairi-mina-kori-mimhalis-sarantis.jpg

«Είναι μια πλευρά της που δεν τη γνώριζα, ούτε εκείνη τη γνώριζε. Είμαι δίπλα της, τη στηρίζω, την αγαπάω. Την βοηθάω πάρα πολύ και με χαρά, το γουστάρω από την πρώτη στιγμή, την αλλάζω, την καθαρίζω, της κάνω παρέα. Μαζί με την μικρή κάπως επιστρέφω και εγώ σε δικές μου πρώτες εμπειρίες. Δεν σου κρύβω ότι αντιλαμβάνομαι πως ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου ήταν δυο παιδιά που δεν ξέρουν τι τους έχει έρθει, ήμουν το πρώτο παιδί τους».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved