Κατερίνα Διδασκάλου: Φωτογράφισε τον εγγονό της με θέα την Ακρόπολη

Η Κατερίνα Διδασκάλου ευχήθηκε στους ακολούθους της για τις γιορτές με μία ιδιαίτερη ανάρτηση.

Κατερίνα Διδασκάλου: Φωτογράφισε τον εγγονό της με θέα την Ακρόπολη

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός και μία πολύ όμορφη γυναίκα. Λίγοι γνωρίζουν ότι είναι μία τρυφερή μαμά, μία περήφανη γιαγιά και αυτό γιατί όλα τα χρόνια της πολυετούς πορεία της κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός έχει τρία παιδιά. Την πρώτη της κόρη την απέκτησε σε ηλικία 22 ετών και σε συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά το 2020 είχε πει για την επιλογή της να γίνει μητέρα σε τόσο νεαρή ηλικία:

«Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο με το επάγγελμα που κάνω, ειδικά όταν έχω περάσει ολόκληρες σεζόν και με θέατρο και με γύρισμα. Στα παιδιά μου όμως είπα, δεν θα ακούσετε ποτέ τη λέξη θυσία από εμένα. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά και να είμαι μακριά σας, επέλεξα να μην κάνω μια δουλειά και να είμαι κοντά σας».

https://www.instagram.com/p/B__5gQkFVOo/

Για τη μητρότητα και την ισορροπία μεταξύ οικογένειας και καριέρας, έχει μιλήσει και σε πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της. Στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν ένιωσε ότι η μητρότητα την καταπιέζει ή ότι την κουράζουν τα παιδιά της. «Θυμάμαι παραδεισένια τα χρόνια που θήλαζα τα παιδιά μου» είπε επίσης στην ίδια συνέντευξη.

Φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα και η ισορροπία μεταξύ οικογένειας και καριέρας δεν ήταν εύκολη. «Βέβαια και ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου. Κάποια στιγμή τους είπα: “Δεν θα πω ποτέ πως θυσιάστηκα. Έκανα επιλογή να είμαι κοντά σας και να μην κάνω κάτι. Έκανα επιλογή να είμαι μακριά σας και να κάνω κάτι”. Ένιωσα ότι τους στέρησα την παρουσία μου» είπε στην εκπομπή «Δύο στις 10» τον περασμένο Νοέμβρη.

Η σχέση με τα εγγόνια της

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει τρία εγγόνια και ανά περιόδους τα βλέπουμε σε κάποιες από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram. Πιο πρόσφατη, η παρακάτω. Η ηθοποιός ευχήθηκε στους ακολούθους της με δύο φωτογραφίες του εγγονού της κάτω από τις οποίες έγραψε:

«Καλά Χριστούγεννα σε όσους γιορτάζουν, και σε όσους δε γιορτάζουν - μια απλή ευχή (σαν υπενθύμιση) για έναν κόσμο που μοιραζόμαστε όλοι με τις ίδιες βασικές αξίες. Τα τραγικά παγκόσμια φαινόμενα είναι σαν αφύπνιση και ως γονέα και γιαγιά με παρακινούν στο τεράστιο έργο που πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε. Να μαθαίνουμε στα παιδιά μας να αγαπούν και να σέβονται τους ανθρώπους και όλα τα ζωντανά όντα ανεξαρτήτως προέλευσης. Σήμερα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά στρέφουμε το βλέμμα μας στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στις εμπόλεμες ζώνες. Τις αλλαγές τις φέρνουμε καθένας από μας.»

Γιαγιά και εγγονός έχουν βγει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί τους και τα δύο σκυλιά τους.

https://www.instagram.com/p/C1RYWezIieF/

Για τα εγγόνια της η Κατερίνα Διδασκάλου είπε στο «Δύο στις 10» στην πρόσφατη συνέντευξή της:

«Τα εγγόνια μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα. Έχουν έρθει τώρα για λίγες μέρες από το Άμστερνταμ και με ρωτούσαν: “Κατρίν, που πας;”. Έτσι με αποκαλούν και μου θυμίζουν λίγο τα παιδιά μου, που μου έλεγαν και αυτά: που πας».

Στην ίδια συνέντευξη είπε επίσης:

«Στα εγγόνια μου, όχι, δεν δίνω σοκολάτες ούτε και ζάχαρη! Τους παίρνω γλειφιτζούρια χωρίς ζάχαρη από το φαρμακείο Θα ήθελα να έχω τα παιδιά μου πιο κοντά μου, τώρα που μπορώ και έχω την πολυτέλεια να δουλεύω ίσως λιγότερο κάποιες σεζόν, όπως και μια ισορροπημένη προσωπική ζωή»

https://www.instagram.com/p/Cm1DP0SI9Cw/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved