Κατερίνα Διδασκάλου: Η φώτο με την κόρη της από το παρελθόν - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (pics)

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες στον φωτογραφικό φακό. 

Κατερίνα Διδασκάλου: Η φώτο με την κόρη της από το παρελθόν - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (pics)

Τους τελευταίους μήνες, το όνομά της συζητιέται πολύ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Άλλωστε, καθ' όλη τη διάρκεια της μακροχρόνιας πορείας της στον χώρο της υποκριτικής, η Κατερίνα Διδασκάλου ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα να συζητηθεί κάτι άλλο πέρα από το ταλέντο της και τη δουλειά της. Η ηθοποιός διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι είναι μαμά τριών παιδιών, αλλά και γιαγιά.

Την πρώτη της κόρης την έκανε μόλις σε ηλικία 22 ετών. Σε συνέντευξή της πριν από μερικούς μήνες στη Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για την επιλογή να γίνει μητέρα σε τόσο μικρή ηλικία και παράλληλα να κυνηγήσει το όνειρό της ηθοποιίας:

«Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο με το επάγγελμα που κάνω, ειδικά όταν έχω περάσει ολόκληρες σεζόν και με θέατρο και με γύρισμα. Στα παιδιά μου όμως είπα, δεν θα ακούσετε ποτέ τη λέξη θυσία από εμένα. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά και να είμαι μακριά σας, επέλεξα να μην κάνω μια δουλειά και να είμαι κοντά σας».

Τα παιδιά της έχουν πλέον μεγαλώσει και έχουν ακολουθήσει το δρόμο τους. Η ηθοποιός, αν και ενεργή στα social media, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες τους. Σήμερα, όμως με αφορμή ένα ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, η Κατερίνα Διδασκάλου έκανε μία εξαίρεση και μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία από το παρελθόν. Η ηθοποιός, αρκετά χρόνια πριν, έχει στην αγκαλιά της την κόρη της, και ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.


https://www.instagram.com/p/CAXACM9p1vo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ομοιότητα όπως βλέπετε και παραπάνω είναι εντυπωσιακή, πόσο μάλλον τώρα που η κόρη της έχει μεγαλώσει. Δείτε στη gallery ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved