Τι και αν είναι 8 χρονών χώρεσε στη βαλίτσα ο γιος της Ελληνίδας ηθοποιού

«Έτοιμη η βαλίτσα», έγραψε στην φωτογραφία η μαμά του!

Τι και αν είναι 8 χρονών χώρεσε στη βαλίτσα ο γιος της Ελληνίδας ηθοποιού

Λίγες μέρες μακριά βρίσκονται τα Χριστούγεννα και οι εκδρομείς ετοιμάζονται να αφήσουν την πρωτεύουσα για να βρεθούν σε χειμερινούς και ακόμη πιο γιορτινούς προορισμούς για να γιορτάσουν τη γέννηση του Χριστού με τις οικογένειές τους.

Ταξίδι ετοιμάζεται να κάνει και η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τον γιο τους, Δημήτρη. Μάλιστα έκανε σχετική ανάρτηση δείχνοντας τη βαλίτσα της... έτοιμη!

https://www.instagram.com/p/CyGa1wzobuk/

Στη μια πλευρά φαίνονται τα ρούχα τακτοποιημένα και διπλωμένα και στην άλλη πλευρά ο γιος της, που μάλιστα αν και 8 χρονών, χωράει μέσα σε αυτή.

eudokia-roumelioti-gios.jpg

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι αρκετά ενεργή στα social media και αναρτά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της. Πρόσφατα δημοσίευσε και τούτη εδώ τη φωτογραφία:

roumelioti.jpg

Όπως βλέπετε έχει στην αγκαλιά της τον γιο του συζύγου της (μαζί με τον σύζυγός της και τον μικρό Δημήτρη) και του εύχεται δημόσια χρόνια πολλά.

«Δεν το πιστεύω ποτε έγινες 18 χρόνων ….σαν χθες θυμάμαι την μέρα που σε συνάντησα πριν ακόμα κλείσεις τα 4😀 Χρόνια πολλά αγόρι μου να τα εκατοστήσεις και να μας γεμίζεις με το φώς σου υπέροχε μου 😍»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved