Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η χιουμοριστική ανάρτηση που κάνει κάθε μαμά να ταυτιστεί

Νέα στιγμιότυπα με τον 8χρονο γιο της μοιράστηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η χιουμοριστική ανάρτηση που κάνει κάθε μαμά να ταυτιστεί

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη όλα τα χρόνια της πορείας της στο θέατρο και την τηλεόραση διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι αναρτήσεις με τον γιο και τον σύζυγό της δεν είναι πολλές, είναι όμως αρκετές για να καταλάβει κανείς ότι ο ρόλος της μητέρας, είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή της.

eydokia-roumelioti-oikogeneia-(2).jpg

πηγή: Instagram @evdokia.roumelioti

Ο γιος της, Δημήτρης, γεννήθηκε τον Μάιο του 2015 και η αδυναμία που του έχει η ηθοποιός δεν κρύβεται. Ανήμερα των γενεθλίων του φέτος έγραψε:

«Αγάπη μου γιορτάζεις σήμερα εσύ και γιορτάζει ο κόσμος όλος! Σήμερα για εμένα είναι η μέρα που άλλαξε όλη μου η ζωή για πάντα …Γιατί ήρθες εσύ …Γιατί κράτησα εσένα στην αγκαλιά μου …Γιατί γέμισες αγάπη την καρδιά μου ….Γιατί ο κόσμος μου έγινε καλύτερος αφού ζεις κι εσύ μέσα σε αυτόν!»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη κάνει πολλά πράγματα παρέα με τον γιο της. Πηγαίνουν βόλτες, κάνουν κατασκευές, ζωγραφίζουν παρέα. Όλα αυτά αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς η ηθοποιός στο Instagram της.

Οι αναρτήσεις της είναι τις περισσότερες φορές τρυφερές, αλλά δεν λείπουν και οι πιο χιουμοριστικές όπως η παρακάτω που κάνει πολλούς γονείς να ταυτιστούν.

«Όταν τον αφήνεις μόνο του για πέντε λεπτά» έγραψε. Στη φωτογραφία ο Δημήτρης είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα με όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια πεταμένα τριγύρω του.

edokia-roumelioti.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νικηφόρο Χαρακγιώνη, 12 χρόνια πριν. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους λίγους μήνες πριν είχε γράψει:

«Ίδια ημέρα πριν από δώδεκα χρονιά... Έχουν αλλάξει πολλά ... έχουμε ζήσει όμορφα και δύσκολα πράγματα , έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε στεναχωρηθεί και πολύ όμως είμαστε μαζί ... εγώ και εσύ και το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε η αγάπη μας!! Σ’ αγαπώ και τώρα και πάντα και για πάντα...».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved