O γιος του γνωστού σεφ μεγάλωσε κι είναι γλύκας

Τον περασμένο μήνα ο μικρός έγινε δύο ετών.

Ο Διονύσης Αλέρτας, έγινε για πρώτη φορά πατέρας τον Νοέμβριο του 2021. Από την ημέρα γέννησης του γιου του μέχρι και σήμερα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μάλιστα έχει δεχτεί κριτική για το γεγονός ότι κάνει αναρτήσεις με το ανήλικο παιδί του. Ο ίδιος πάντως έχει άλλη άποψη.

« Το να ανεβάσω το παιδί μου στα social media με μια φατσούλα στο πρόσωπο είναι σαν να ανεβάζω το αυτοκίνητό μου με κουκούλα. Ποιος ο λόγος να το κάνω;» ανέφερε μεταξύ άλλων σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Το πρωινό».

Oι αναρτήσεις με τον γιο του

Τις περισσότερες αναρτήσεις με τον μικρό Μάξιμο, ο Διονύσης Αλέρτας τις συνοδεύει με σχόλια άλλοτε χιουμοριστικά κι άλλοτε όχι.

«Τότε δεν ήξερε ότι το χέρι αυτό που απλά τσέκαρε ότι αναπνέει σήμερα θα το κρατάει, θα το τραβάει κ θα του κάνει όλα τα χατίρια..Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σου στερούν στιγμές από το παιδί σου», είχε γράψει τον περασμένο Οκτώβρη δημοσιεύοντας την ακόλουθη φωτογραφία.

Με αρκετή δόση χιούμορ ήταν το ακόλουθο ποστ που έκανε: «Όταν μετά την δουλειά έχεις κανονίσει να πας κατευθείαν μπάνιο...»

Από τις πιο πρόσφατες και τρυφερές είναι η ακόλουθη selfie όπου ο Μάξιμος είναι στην αγκαλιά του μπαμπά του καθώς εκείνος σχολιάζει:

«Ίδρωσε ...επειδή του λένε όλοι ότι είναι ίδιος ο μπαμπάς, το πήρε πανω του κ πήγε να με συναγωνιστεί στο παιχνίδι.Πάντως στις φώτο τον παραδέχομαι γιατί έβγαλε εμάς κ όχι τις κάλτσες του».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved