Ο γιος της Δέσποινας Βανδή αποδεικνύει ότι είναι ένας εκκολαπτόμενος chef

Ο Γιώργος Νικολαΐδης λατρεύει τη μαγειρική και με κάθε ευκαιρία δημιουργεί λαχταριστά πιάτα για τη μητέρα του και όχι μόνο!

Ο γιος της Δέσποινας Βανδή αποδεικνύει ότι είναι ένας εκκολαπτόμενος chef

Ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος, αποδεικνύει ότι είναι ένας εκκολαπτόμενος chef για ακόμη μια φορά.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι του αρέσει η μαγειρική, ανοίγοντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αφήνοντας πολλούς να θαυμάσουν τα πιάτα που έφτιαχνε.

https://www.instagram.com/p/CHyQFznp4ef

Πλέον μπορεί να έχει κλειδωμένο τον λογαριασμό του, να μην κάνει δημόσιες αναρτήσεις, όμως η μαμά του, με κάθε ευκαιρία χειροκροτεί το ταλέντο του γιου της την κουζίνα.

Είναι ξεκάθαρο ότι το ταλέντο και τις ικανότητές του στην κουζίνα τις κληρονόμησε από εκείνη. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και σίγουρα είναι η αιτία που ο Γιώργος ασχολείται με την κουζίνα τόσο πολύ.

https://www.instagram.com/p/CILG14kpsYv

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια, έδειξε ότι ο γιος της μπήκε για ακόμη μια φορά στην κουζίνα και δημιούργησε ένα λαχταριστό γλυκό με φράουλες και σοκολάτα γάλακτος.

«Ο γιος μου μαγειρεύει ξανά» ήταν το σχόλιό της στο insta story που δημοσίευσε.

vandi-gios-mageireuei-(1).jpg

Ο Γιώργος Νικολαΐδης άρχισε να μαγειρεύει από τα 9 του

Πριν μερικά χρόνια ο γιος της Δέσποινας Βανδή είχε απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των follower του αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πότε άρχισε να του αρέσει η μαγειρική, ποιο ήταν το φαγητό που μαγείρεψε για πρώτη φορά και αν θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτή του την αγάπη.

Μερικά από τα πιάτα που έχει φτιάξει

Η Δέσποινα Βανδή που νιώθει περήφανη για τον γιο της δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτά φωτογραφίες από τα πιάτα του γιου της. Δείτε μερικά από αυτά στην gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved