O γιος του γνωστού σεφ μεγάλωσε κι είναι γλύκας

Τον περασμένο μήνα ο μικρός έγινε δύο ετών.

O γιος του γνωστού σεφ μεγάλωσε κι είναι γλύκας

Ο Διονύσης Αλέρτας, έγινε για πρώτη φορά πατέρας τον Νοέμβριο του 2021. Από την ημέρα γέννησης του γιου του μέχρι και σήμερα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cyd619lolZM/

Μάλιστα έχει δεχτεί κριτική για το γεγονός ότι κάνει αναρτήσεις με το ανήλικο παιδί του. Ο ίδιος πάντως έχει άλλη άποψη.

« Το να ανεβάσω το παιδί μου στα social media με μια φατσούλα στο πρόσωπο είναι σαν να ανεβάζω το αυτοκίνητό μου με κουκούλα. Ποιος ο λόγος να το κάνω;» ανέφερε μεταξύ άλλων σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Το πρωινό».

https://www.instagram.com/p/C0POXrIojH_/

Oι αναρτήσεις με τον γιο του

Τις περισσότερες αναρτήσεις με τον μικρό Μάξιμο, ο Διονύσης Αλέρτας τις συνοδεύει με σχόλια άλλοτε χιουμοριστικά κι άλλοτε όχι.

«Τότε δεν ήξερε ότι το χέρι αυτό που απλά τσέκαρε ότι αναπνέει σήμερα θα το κρατάει, θα το τραβάει κ θα του κάνει όλα τα χατίρια..Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σου στερούν στιγμές από το παιδί σου», είχε γράψει τον περασμένο Οκτώβρη δημοσιεύοντας την ακόλουθη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CyHC9zGoX5e/

Με αρκετή δόση χιούμορ ήταν το ακόλουθο ποστ που έκανε: «Όταν μετά την δουλειά έχεις κανονίσει να πας κατευθείαν μπάνιο...»

https://www.instagram.com/p/CvDCyKDIGmS/

Από τις πιο πρόσφατες και τρυφερές είναι η ακόλουθη selfie όπου ο Μάξιμος είναι στην αγκαλιά του μπαμπά του καθώς εκείνος σχολιάζει:

«Ίδρωσε ...επειδή του λένε όλοι ότι είναι ίδιος ο μπαμπάς, το πήρε πανω του κ πήγε να με συναγωνιστεί στο παιχνίδι.Πάντως στις φώτο τον παραδέχομαι γιατί έβγαλε εμάς κ όχι τις κάλτσες του».

https://www.instagram.com/p/C1Fe1CdocMO/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved