Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρώει παρέα με τον γιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

«Φαγητάκι με τον θείο Σωτήρη»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρώει παρέα με τον γιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την ωραιότερη ανάρτηση με τον ενός έτους γιο του και τον πολύ καλό του φίλο, Σωτήρη Κοντιζά.

Ο γνωστός chef και παρουσιαστής της Φάρμας βγήκε για φαγητό μαζί με τον «θείο» Σωτήρη - όπως αποκαλεί τον Σωτήρη Κοντιζά και από το πλευρό του δεν έλειπε και ο γιο του.

Οι δύο chef είναι αρκετά χρόνια φίλοι, συνεργάζονται στην τηλεόραση και ετοιμάζονται να επιστρέψουν μέσα από το Master Chef για ακόμη μια χρονιά. Από την παρέα τους λείπει ο άλλος μπαμπάς της παρέας τους, Πάνος Ιωαννίδης.

«Φαγητάκι με τον θείο Σωτήρη», σχολίασε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δείχνοντας, τον μικρό να φορά μαύρο σκούφο και γυαλιά.

kontizas-gios-koutsopoulou.jpg

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε "βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον Σωτήρη Κοντιζά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφήνει τον μικρό του στα χέρια του Σωτήρη Κοντιζά. Να σας θυμίσουμε εκείνη τη φορά που ο «γκουρού των μπαμπάδων», είχε δέσει με σχοινί το καρότσι του μικρούλη, δείχνοντας στον φίλο του πώς μπορεί να το κουνά χωρίς να σηκώνεται ή να περιφέρεται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved