Σωτήρης Κοντιζάς: Η χιουμοριστική φωτογραφία με την 3χρονη Ιζούμι

Μία φωτογραφία της μικρής του κόρης δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς μετά από καιρό.

Σωτήρης Κοντιζάς: Η χιουμοριστική φωτογραφία με την 3χρονη Ιζούμι

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι φειδωλός με τις αναρτήσεις που αφορούν στην οικογένεια και τα παιδιά του. Δεν δημοσιεύει φωτογραφίες τους συχνά και όταν το κάνει τα likes και τα σχόλια των ακολούθων του στο Instagram πέφτουν «βροχή».

https://www.instagram.com/p/CncdnnVMaWX/

Το ίδιο συνέβη και στη φωτογραφία της μικρής Ιζούμι που δημοσίευσε χθες. Ο Σωτήρης Κοντιζάς απαθανάτισε την τρίχρονη κόρη του με σακίδιο και ένα περίτεχνο παιδικό μουσικό όργανο στα χέρια, ενώ περπατά στο σαλόνι του σπιτιού.

Το πρόσωπο της μικρούλας δε φαίνεται, ωστόσο, από τη στάση του σώματος και το περπάτημά της φαίνεται να κάνει ένα είδος παρέλασης στο σπίτι.

Ο γνωστός σεφ συνόδευσε τη φωτογραφία με έναν στίχο από τη Λιλιπούπολη υπενθυμίζοντάς μας πόσο διαχρονική είναι μα τα παιδιά του σήμερα απολαμβάνουν εξίσου με εκείνα προηγούμενων γενιών:

«Γύρισα, ταξίδεψα πολύ κ όλος ο κόσμος είναι για μένα μια Λιλιπούπολη.»

https://www.instagram.com/p/Cys32hCszVS/

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι μπαμπάς τριών παιδιών: της 7χρονης Αριάνα-Τσιχίρο, του 4χρονο Κένζι και της μικρούλας Ιζούμι που θα γίνει τριών ετών τον Νοέμβρη.

Σπάνια αναρτά φωτογραφίες τους στο προφίλ του στο Instagram, όσες όμως έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα, είναι μία προς μία απολαυστικές.

Ιδού μερικές ενδεικτικά.

https://www.instagram.com/p/Cw7i0rKMD0U/
https://www.instagram.com/p/ClMEWLgMkae/
https://www.instagram.com/p/CgHT2oCsM8n/
https://www.instagram.com/p/CRGmMW1l3v9/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved