Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της μετά από καιρό

Μαμά και γιος βγήκαν βόλτα στο πάρκο.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της μετά από καιρό

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά της συχνά και όταν τα κάνει προτιμά να δημοσιεύει Instagram Stories που εξαφανίζονται 24 ώρες μετά την ανάρτησή τους.

Πρόσφατα μας έδειξε το μανικιούρ της κόρης της με αυτοκόλλητα. «Απλές» ήταν το σχόλιό της στη φωτογραφία με τη Μαίρη να κάθεται στον καναπέ και να δείχνει τα νύχια της.

florinta-petroutseli-(3).jpg

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε πρόσφατα και ένα στιγμιότυπο με τον γιο της. Μαμά και γιος απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο πάρκο και ποζάρουν μαζί στον φακό. Το πρόσωπο του μικρού Κωνσταντή δεν φαίνεται καθώς κρατά μπροστά από το πρόσωπό του μαλλί της γριάς.

florinda-petroutseli-gios.jpg

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποφεύγει να δείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου των παιδιών της και σε όσες φωτογραφίες έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα, είτε βάζει emojis στα πρόσωπά τους, είτε τραβάει τις φωτογραφίες από πίσω.

Ένα χαρακτηριστικό και των δύο παιδιών της, πάντως, είναι ότι είναι κατάξανθα, όπως ο σύζυγός της.

petroutseli-paidia.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2018 λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους, Μαίρη. Το 2020 γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ο μικρός Κωνσταντής.

https://www.instagram.com/p/Crv5_ZPMe3S/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved