Νατάσα Σκαφίδα: Έφτιαξε μελομακάρονα με την κόρη της

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στο σπίτι του Γιάννη Βαρδή. 

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα στόλισαν από νωρίς για τα Χριστούγεννα και το σπίτι τους μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Το δέντρο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σαλόνι και όλη η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αναδεικνύει τοn ήδη ζεστό και cozy χώρο.

Μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού είναι τα χειροποίητα στολίδια που έφτιαξε η Νατάσα Σκαφίδα με τον Αντώνη Βαρδή Junior και την Κατερίνα. Τα στολίδια αυτά ήταν χιονονιφάδες από μπατονέτες με μπόλικη χρυσόσκονη, τα οποία κόλλησαν στα παράθυρα.

Και προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα φυσικά δε σταματούν εκεί. Σειρά έχουν τα γλυκά. Η Νατάσα Σκαφίδα μπήκε στην κουζίνα με την μικρή Κατερίνα και έφτιαξαν μελομακάρονα. Η νεαρή μητέρα απαθανάτισε την κόρη της δίπλα στο ταψί λίγο πριν μπει η πρώτη φουρνιά για ψήσιμο.

«Σήμερα το πρόγραμμα έχει μελομακάρονα και όπως βλέπεις με άλλον βοηθό, με τη Λουλουδένια» έγραψε πάνω στο Instagram Story της.

Το σχόλιο αυτό το έγραψε γιατί σε προηγούμενη ανάρτησή της, βοηθός της στην κουζίνα ήταν ο μικρός Αντώνης.

Η μαγειρική είναι μία από τις πολλές δημιουργικές δραστηριότητες που κάνει η Νατάσα Σκαφίδα με τα παιδιά της. Όταν τα παιδιά δεν είναι στο σχολείο, παίζουν, κάνουν βόλτες, διαβάζουν, κάνουν παρέα μέχρι και τις δουλειές του σπιτιού.

Η Κατερίνα και ο Αντώνης Junior πρωταγωνιστούν και στις αναρτήσεις του μπαμπά τους στο Instagram. Ο Γιάννης Βαρδής εκφράζει την αδυναμία που τους έχει με κάθε ευκαιρία. Από τις πιο ιδιαίτερες είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε από το Καλλιμάρμαρο μετά τη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved