Νάντια Μπουλέ: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα με την κόρη της

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Σεμέλη δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα με την κόρη της

Χριστούγεννα χωρίς τα κλασικά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα γλυκά δεν γίνονται. Οι περισσότεροι επιλέγουν να τα φτιάξουν μόνοι τους, ως κομμάτι της χριστουγεννιάτικης παράδοσης, αλλά και για να δημιουργήσουν όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις.

Το ίδιο έκανε και η Νάντια Μπουλέ η οποία έφτιαξε μπισκότα με γλάσο σε διάφορα χριστουγεννιάτικα σχέδια παρέα μα την κόρη της.

Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας «Sunday well spent.» Όπως είδαμε στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, έφτιαξε δύο ταψιά μπισκότα σε διάφορα σχέδια: ανθρωπάκια, αστεράκια, χιονονιφάδες, καρδούλες. Από πάνω έβαλε γλάσο σοκολάτας και πολύχρωμη τρούφα, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και το χέρι της μικρής Σεμέλης που πάει να πιάσει το ψημένο μπισκότο.

Συνταγή για εύκολα χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου

Εκτός από τα κλασικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μπορείτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε. Τα πιο διάσημα είναι βέβαια τα gingerbread cookies, ωστόσο, υπάρχουν πολλές συνταγές ανάλογα με τα γούστα σας και τα υλικά που έχετε σπίτι.

  • 250 γραμμάρια βούτυρο
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κιλό αλεύρι
  • 6 κουταλιές συμπυκνωμένο γάλα
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλάκια baking powder
  • 1 βανίλια
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση:

Βάλτε σε ένα μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπήστε τα για περίπου 10 με 15 λεπτά. Έπειτα προσθέστε ένα-ένα τα αυγά. Μόλις το μείγμα σας ομογενοποιηθεί, ρίξτε το αλάτι, τη βανίλια, το baking powder και το γάλα.

Τέλος, κοσκινίστε το αλεύρι, κλείστε το μίξερ και αρχίστε να ανακατεύετε με το χέρι. Ρίξτε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να έχετε μια ωραία μαλακή ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια σας.

Αφού την ετοιμάσετε αφήστε τη με μια πλαστική μεμβράνη στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.

Έπειτα ανοίξτε φύλλο και με τα σχεδιάκια των μπισκότων σας, δημιουργήστε.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 με 15 λεπτά.

Η Νάντια Μπουλέ λατρεύει τις δημιουργικές δραστηριότητες με την κόρη της

Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική είναι μία δημιουργική και διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά και δεν είναι η μόνη που έχουμε δει κατά καιρούς να κάνει η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της.

Στις αναρτήσεις της ηθοποιού τις έχουμε δει να παίζουν με πλαστελίνη…

nadia-mpoule-(6).jpg

…να μαζεύουν πορτοκάλια από το περιβόλι του μπαμπά της Νάντιας Μπουλέ

mpoule-perivoli.jpg

… ακόμα και να κάνουν δουλειές που βοηθούν την μικρούλα να εξερευνήσει, να παρατηρήσει και να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω της.

mpoule-perivoli.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved