Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της είναι η καλύτερη βοηθός της

Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται στο Βουκουρέστι και η μικρή Σεμέλη είναι μαζί της. 

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της είναι η καλύτερη βοηθός της

Η Νάντια Μπουλέ είναι αυτοκόλλητη με την κόρη της. Το ίδιο έχει πει και η ίδια με χιούμορ σε παλιότερη ανάρτησή της.

«Ψάχνω να βρω μια φωτό που να μην είμαστε η μια πάνω στην άλλη, αλλά δεν βρίσκω! Τα δικά σας παιδιά γίνονται αυτοκόλλητα στις διακοπές?» είχε γράψει κάτω από φωτογραφία που μοιράστηκε μέσω Instagram από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CvZsIBlMx5W/

Η ηθοποιός είναι ενεργή στo Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από όσα κάνει με τη μικρή Σεμέλη. Αγαπημένες τους δραστηριότητες; Οι βόλτες σε πάρκα, τα παιχνίδια με κίνηση στο σπίτι και οι μικρές εξορμήσεις εκτός Αττικής.

https://www.instagram.com/p/CkDwQrUMdah/

Πρόσφατα μαμά και κόρη έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό. Η Νάντια Μπουλέ ταξίδεψε για τις ανάγκες της περιοδείας Disney 100: the concert στην οποία θα συμμετέχει. Η παράσταση είναι μέρος των επίσημων εορτασμών για τα 100 χρόνια της Disney και συμμετέχουν καλλιτέχνες από διάφορες χώρες.

Πρώτη στάση ήταν το Βουκουρέστι και η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις πρόβες, τις προετοιμασίες και όχι μόνο.

Μαζί της βρίσκεται και η κόρη της Σεμέλη. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με το κοριτσάκι να της φτιάχνει το φόρεμα και έγραψε στην ανάρτησή της:

«Η καλύτερη βοηθός του κόσμου».

https://www.instagram.com/p/CzYbFPIIEkN/

Άλλο στιγμιότυπο που δημοσίευσε από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, η παρακάτω. Μαμά και κόρη εκμεταλλευτήκαν τον ελεύθερο χρόνο τους και πήγαν βόλτα -πού αλλού;- σε πάρκο.

«Ξεχυθήκαμε στα πάρκα του Βουκουρεστίου» έγραψε η Νάντια Μπουλέ στην ανάρτησή της, ενώ τα hashtags που χρησιμοποίησε τα λένε όλα για τα γούστα μαμά και κόρης: #naturegirls #naturelovers

https://www.instagram.com/p/CzGnHptogLv/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved