Μαθητές σήκωσαν με τα χέρια αυτοκίνητο για να σώσουν μια μητέρα με τον γιο της

Η μητέρα με τον 2χρονο γιο της είχαν παγιδευτεί κάτω από αυτοκίνητο μετά από ατύχημα.

Μαθητές σήκωσαν με τα χέρια αυτοκίνητο για να σώσουν μια μητέρα με τον γιο της
you tube / today.com

Μια ομάδα περίπου 20 μαθητών Γυμνασίου στη Γιούτα, βοήθησε να σωθεί μια μητέρα με τον 2χρονο γιο της. Είχαν παγιδευτεί κάτω από αυτοκίνητο μετά από ατύχημα.

Βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό, δείχνει τους μαθητές να τρέχουν στο πάρκινγκ του σχολείου και να προσπαθούν να σηκώσουν με τα χέρια το αυτοκίνητο κάτω από το οποίο είχε εγκλωβιστεί η μητέρα με τον μικρό της γιο.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα ήταν μαζί με τα δυο της παιδιά, 2 και 3 ετών αντίστοιχα, όταν χτυπήθηκαν από έναν οδηγό, ο οποίος υποστήριξε ότι τυφλώθηκε από τον ήλιο και καρφώθηκαν κάτω από το αυτοκίνητο. Το 3χρονο κοριτσάκι κατάφερε να βγει, όμως η μητέρα του όπως και ο αδελφός της παρέμειναν παγιδευμένοι.

Μόλις έγινε αντιληπτό από τη διεύθυνση του σχολείου, υπήρξε άμεση κινητοποίηση. Περίπου 20 μαθητές έσπευσαν για βοήθεια στο πάρκινγκ. Όλοι μαζί ανασήκωσαν όσο μπορούσαν το όχημα, προκειμένου να μπορέσει να βγει με ασφάλεια η μητέρα με το παιδί της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκόμενων, το αγοράκι μόλις ανασύρθηκε ανέπνεε αλλά το χρώμα στο πρόσωπό του ήταν μωβ.

Όπως αναφέρει το today.com, ο 2χρονος μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Primary Children's Hospital στο Salt Lake City. Οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν ότι και τα δύο παιδιά είναι εκτός νοσοκομείου και δεν υπέστησαν σοβαρά τραύματα ενώ η μητέρα τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved