Cruz Beckham:Η απίστευτη τούρτα των γενεθλίων του & οι ευχές των γονιών του

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham ευχήθηκε στον Cruz για τα γενέθλιά του.

Cruz Beckham:Η απίστευτη τούρτα των γενεθλίων του & οι ευχές των γονιών του

H οικογένεια του David και της Victoria Beckham είναι από τις πιο διάσημες και δεμένες της διεθνούς showbiz.

Κόντρα στα κατά καιρούς δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να έχει προβλήματα, εκείνο εμφανίζεται και φωτογραφίζεται πιο αγαπημένο από ποτέ. Μάλιστα δεν λείπουν από το πλευρό του τα τέσσερα παιδιά του.

Στις 20 Φεβρουαρίου ο τρίτος γιος των διάσημων γονιών, ο Cruz είχε τα γενέθλιά του. Εγινε 16 ετών και η οικογένειά του, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και διαδικτυακά. Οι γονείς του επέλεξαν δύο διαφορετικά βίντεο με στιγμές του γιου τους και με διαφορετική μουσική υπόκρουση, στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές.

«Ευτυχισμένα 16α γενέθλια στον μικρό μου άντρα...Να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα, ο μπαμπάς σου είναι τόσο περήφανος για σένα, σ΄αγαπώ πάντα και για πάντα». Με αυτά τα λόγια ευχήθηκε στον γιο του ο David Beckham αναρτώντας το παρακάτω βίντεο.


https://www.instagram.com/p/CLgX_j2hJYF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Από την πλευρά της, η μαμά Victoria έγραψε: «Χρόνια πολλά, σ'αγαπάμε όλοι μας τόσο πολύ. Είμαστε τόσο περήφανοι για τον άνθρωπο που έχεις γίνει! Τόσο γλυκός και τόσο ευγενικός x σ' αγαπάμε x φιλιά».


https://www.instagram.com/p/CLg9OovJNaz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Υπενθυμίζεται ότι ο Cruz είναι ο τρίτος γιος της διάσημης οικογένειας. Πρώτος είναι ο Brooklyn που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με την ηθοποιό Nicola Peltz, δεύτερος είναι ο Romeo και ακολουθεί η 9χρονη Harper Seven, που είναι και το μοναδικό κορίτσι.

Πέρα όμως από τις ευχές, ο Cruz έσβησε και το κεράκι μιας ομολογουμένως εντυπωσιακής τούρτας. Δείτε την όπως και τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα αδέλφια του ανήμερα των γενεθλίων του, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved