Paris Hilton: Οι Halloween φώτο του γιου της μαρτυρούν ότι δεν την νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια

Μετά την απάντηση που έδωσε στους haters της η Paris Hilton δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με τον γιο της.

Paris Hilton: Οι Halloween φώτο του γιου της μαρτυρούν ότι δεν την νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια

instagram @parishilton

Πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει ένα μικρός χαμός για τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η Paris Hilton στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά τον 8 μηνών γιο της, χαρακτηρίζοντας το κεφάλι του μεγάλο.

Όταν το body shaming αγγίζει μέχρι και παιδιά

Αφορμή για τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η χρυσή κληρονόμος ήταν τούτες εδώ οι φωτογραφίες. Κάποιοι λοιπόν αφού δεν είχαν τι να κάνουν σκέφτηκαν να σχολιάσουν ότι το κεφάλι του παιδιού είναι μεγάλο και ότι θα πρέπει να το πάει σε γιατρό. Μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να παρομοιάσουν τον μικρούλη Phoenix Barron με το Stewie Griffin, το μωρό από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy.

https://www.instagram.com/p/Cylt-26pDR7/

Η Paris Hilton πήρε θέση.

paris-hilton-insta-post.jpg

instagram @parishilton

«Ζώντας τη ζωή μου στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου ή οποιουδήποτε άλλου για τον ίδιο λόγο είναι απαράδεκτη. Πληγώνει την καρδιά μου τόσο που δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Δούλεψα τόσο σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον που θα έχει να κάνει με την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή και περιμένω το ίδιο ως αντάλλαγμα.

Αν δεν δημοσιεύσω φωτογραφίες με το μωρό μου, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν είμαι καλή μητέρα και αν αναρτήσω φωτογραφίες του, υπάρχουν άνθρωποι που είναι σκληροί και κακοί. Είμαι μία περήφανη εργαζόμενη μητέρα και το μωρό μου είναι εντελώς υγιές, αξιαγάπητο και αγγελικό. Ονειρευόμουν να γίνω μητέρα από μικρή ηλικία. Ο Phoenix είναι ο κόσμος μου και η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου.

Κάθε μέρα μαζί του είναι μία υπενθύμιση του τι πραγματικά έχει σημασία. Είναι δύσκολο να κατανοήσω ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που θα στοχοποιούσαν μία τέτοια αθωότητα. Εύχομαι οι άνθρωποι να μπορούν να συμπεριφερθούν ο ένας στον άλλο με μεγαλύτερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση», είχε γράψει η Pari Hilton.

Οι αναρτήσεις από το Halloween

Έχοντας αφήσει πίσω όλα αυτά η Paris Hilton ανήρτησε νέες φωτογραφίες με τον μικρό της γιο με αφορμή το Halloween. Όπως θα δείτε και εσείς είναι αξιαγάπητος είτε φορώντας τη στολή του πιλότου, είτε του Elmo (από το Sesame Street) είτε φορώντας τη στολή του Luigi.

Απολαύστε τον μικρούλη παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved