Αναστασία Περράκη: Οι φωτογραφίες και η ευχή για τα γενέθλια της κόρης της

Το μοντέλο δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών με αφορμή τα γενέθλια της μοναχοκόρης της.

Αναστασία Περράκη: Οι φωτογραφίες και η ευχή για τα γενέθλια της κόρης της

Τα γενέθλιά της είχε πριν μερικές ημέρες η κόρη της Αναστασίας Περράκη και του Μιχάλη Μουρούτσου. Η Έλενα έγινε 14 ετών.

Η Αναστασία Περράκη ανέβασε σε insta story ένα κολάζ φωτογραφιών με την κόρη της από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα, γράφοντας: «Σαν όνειρο, ευτυχισμένα 14 αγάπη μου».

perraki-anastasia-genethlia-koris.jpg

H έφηβη Έλενα

Η Έλενα είναι καστανή με αφέλειες και το στιλ της είναι αρκετά ροκ, με σκουλαρίκια τόσο στη μύτη όσο και στα χείλη. Ασχολείται με το χορό και συγκεκριμένα με το μπαλέτο.

perraki-kori-(2).jpg

H μητρότητα στα 25

Η Αναστασία Περράκη έγινε μητέρα όταν ήταν 25 χρονών. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά-δες" αποκάλυψε πώς ένιωσε τότε αλλά και πώς βιώνει την εφηβεία της κόρης της που είναι 14 ετών.

kori-anastasias-perraki-5.jpg

«Στα 25 μου έγινα μαμά, μου πήρε έναν χρόνο να επανέλθω. Ένα άγχος το είχα γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου, όταν γεννάς και πηγαίνεις με το παιδί στο σπίτι, λες “Παναγίτσα μου μη μείνω έτσι”. Γέννησα με καισαρική. Δεν μπορώ την αναμονή στη ζωή μου, καθόλου... Η κόρη μου είναι 14 ετών στην εφηβεία, βαθιά εφηβεία. Δύσκολη πίστα αλλά την προτιμώ από την πίστα της μικρής ηλικίας. Υπάρχει ένας διάλογος πια.Ξέρω ότι υπάρχουν νεύρα, αυτό είναι δεδομένο. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις τύπου: “Θα πω όχι για να πω όχι για να πάω κόντρα στο κατεστημένο και στην μαμά”. Στο τέλος όμως της ημέρας βγαίνει το αποτέλεσμα».

Η ευχή του Μιχάλη Μουρούτση

Τη δική του ευχή για τα γενέθλια της κόρης του έστειλε και δημόσια από την πλευρά του, ο γνωστός αθλητής του Ταεκβοντό και Ολυμπιονίκης, Μιχάλης Μουρούτσος. Συγκεκριμένα, ανέβασε την ακόλουθη φωτογραφία με την κόρη του κρύβοντας με δύο καρδιές τα μάτια της, γράφοντας: «Χαρούμενα γενέθλια καρδιά μου».

mixalis-mouroutsos-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved