Αναστασία Περράκη: Νέα φωτογραφία με την 14χρονη κόρη της

Η Έλενα μοιάζει και στους  δύο γονείς της

Αναστασία Περράκη: Νέα φωτογραφία με την 14χρονη κόρη της

Η Αναστασία Περράκη με την κόρη της.

Η Αναστασία Περράκη δε συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της μοναχοκόρης της.

Οι αναρτήσεις είναι λιγοστές ενώ ακόμα και τα insta stories που ανεβάζει συνήθως δεν διακρίνεται καθαρά η Έλενα.

Πριν μερικές ημέρες όμως, μαμά και κόρη έκαναν μαζί beaute και το μοντέλο έβγαλε μια selfie.

Όπως βλέπετε η Έλενα είναι καστανή με αφέλειες και το στιλ της είναι αρκετά ροκ, με με σκουλαρίκι τόσο στη μύτη όσο και στα χείλη.

perraki-kori.jpg

Δεν ήταν όμως η μοναδική ανάρτηση. Η Αναστασία Περράκη είχε ανεβάσει κι άλλο insta story από παράσταση μπαλέτου στην οποία συμμετείχε η κόρη της.

perraki-kori-(2).jpg

H μητρότητα στα 25

Η Αναστασία Περράκη έγινε μητέρα όταν ήταν 25 χρονών. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά-δες" αποκάλυψε πώς ένιωσε τότε αλλά και πώς βιώνει την εφηβεία της κόρης της που είναι 14 ετών.

anastasia-perraki-kori2.jpg

«Στα 25 μου έγινα μαμά, μου πήρε έναν χρόνο να επανέλθω. Ένα άγχος το είχα γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου, όταν γεννάς και πηγαίνεις με το παιδί στο σπίτι, λες “Παναγίτσα μου μη μείνω έτσι”. Γέννησα με καισαρική. Δεν μπορώ την αναμονή στη ζωή μου, καθόλου... Η κόρη μου είναι 14 ετών στην εφηβεία, βαθιά εφηβεία. Δύσκολη πίστα αλλά την προτιμώ από την πίστα της μικρής ηλικίας. Υπάρχει ένας διάλογος πια.

Ξέρω ότι υπάρχουν νεύρα, αυτό είναι δεδομένο. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις τύπου: “Θα πω όχι για να πω όχι για να πάω κόντρα στο κατεστημένο και στην μαμά”. Στο τέλος όμως της ημέρας βγαίνει το αποτέλεσμα».

https://www.instagram.com/p/CVQg3vYI97x
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved