«Ήξερα πόσο αγαπήθηκα» - Η συγκινητική ανάρτηση μίας μαμάς που έφυγε από τη ζωή

Η Casey McIntyre έχασε την μάχη με τον καρκίνο την περασμένη Κυριακή και την Τρίτη δημοσιεύτηκε στο προφίλ της στο Instagram μία ανάρτηση που είχε γράψει η ίδια.

Άλκηστις Κοϊνάκη
«Ήξερα πόσο αγαπήθηκα» - Η συγκινητική ανάρτηση μίας μαμάς που έφυγε από τη ζωή

Η 38χρονη Casey, ο σύζυγός της, Andrew, και η κόρη τους, Grace. 

Instagram / caseyrmcintyre

Η Casey Mclntyre ήταν μαμά, σύζυγος, μαχήτρια. Τον Οκτώβρη του 2019 διαγνώσθηκε με καρκίνο τετάρτου σταδίου στις ωοθήκες, όταν μόλις είχε ξεκινήσει θεραπεία για εξωσωματική γονιμοποίηση. Πάλεψε γενναία επί τέσσερα χρόνια και την περασμένη Κυριακή έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 38 ετών. Την Τρίτη, στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύτηκε μία ανάρτηση που είχε γράψει η ίδια πριν πεθάνει.

«Ένα σημείωμα για τους φίλους μου: αν το διαβάζετε αυτό σημαίνει ότι έχω πεθάνει» αναφέρει αρχικά και συνεχίζει εξηγώντας την αιτία του θανάτου της: «Αιτία είναι η επανεμφάνιση του καρκίνου των ωοθηκών με τον οποίο είχα διαγνωσθεί στο τέταρτο στάδιο.»

mama-thanatos-anartisi-(2).jpg

H Casey McIntyre.

Instagram / caseyrmcintyre

Αγαπούσα τον καθένα από εσάς με όλη μου την καρδιά και, ειλικρινά, ήξερα πόσο βαθιά αγαπήθηκα.

Η Casey θέλησε να κάνει αυτήν την ανάρτηση για να ξέρουν οι δικοί της άνθρωποι ότι γνώριζε πόσο είχε αγαπηθεί. «Αγαπούσα τον καθένα από εσάς με όλη μου την καρδιά και, ειλικρινά, ήξερα πόσο βαθιά αγαπήθηκα. Οι πέντε μήνες που πέρασα στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους μου στη Βιρτζίνια, το Ρόουντ Άιολαντ και τη Νέα Υόρκη ήταν μαγικοί» έγραψε στην ανάρτησή της μεταξύ άλλων.

Το κείμενο συνοδεύει μία σειρά από φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Andrew, την κόρη τους, Grace, και τους αγαπημένους της φίλους και συγγενείς. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα φωτογραφίες γάμου, τοκετού, διακοπών.

mama-thanatos-anartisi-(8).jpg

H Casey και ο Andrew στον γάμο τους.

Instagram / caseyrmcintyre

Η 38χρονη παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Andrew, το 2015 και 18 μήνες πριν γεννήθηκε η κόρη τους, Grace. Ο καρκίνος στις ωοθήκες εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2019. Για τέσσερα χρόνια η Casey έδωσε γενναία μάχη, δεν εγκατέλειψε ούτε στιγμή και κατάφερε να κάνει ένα από τα όνειρά της πραγματικότητα, να γίνει μητέρα.

Η ανάρτησή της έμεινε μισή. Στην ίδια δημοσίευση στο Instagram, κάτω από τα δικά της λόγια, ο σύζυγός της αναφέρει ότι η Casey δεν πρόλαβε γράψει ολα όσα ήθελε λόγω επιδείνωσης της υγείας της.

«Η Casey σκόπευε να ολοκληρώσει την ανάρτησή της με μια λίστα από πράγματα, που ήταν παρηγοριά και χαρά για εκείνη όσο ζούσε και είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν θα δω ποτέ αυτή τη λίστα», έγραψε. Μεταξύ αυτών φαντάζεται ότι θα ήταν η κόρη τους, οι αγαπημένοι τους φίλοι, τα παγωτά, μία βόλτα στην παραλία, τα ανίψια της, το κολύμπι, ένα σάντουιτς με ψητό μοσχάρι.

Ο Andrew στην ανάρτηση ζήτησε επίσης από τους φίλους της να γράψουν μία ανάμνηση που έχουν μαζί της και πολύ γρήγορα η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.

mama-thanatos-anartisi-(9).jpg

H Casey μαζί με την κόρη της.

Instagram / caseyrmcintyre
mama-thanatos-anartisi-(1).jpg

H Casey με την οικογένειά της.

Instagram / caseyrmcintyre
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved