Γνωστή ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού.

Γνωστή ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Αν κοιτάξετε λίγο προσεκτικά δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας καθώς μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, όμως εξακολουθεί να έχει το ίδιο χαμόγελο μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για τη Φωτεινή Αθερίδου, η οποία στις 8 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά της. Έκανε λοιπόν το ακόλουθο ποστ επιλέγοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

«Αυτή είμαι εγώ … 33 χρόνων πλέον ! Τα χρόνια του Χριστού ! Πρώτη φορά στη ζωή μου που παραλίγο να ξεχάσω τα γενέθλια μου κι εγώ και όλοι όσοι με αγαπάνε … σιγά σιγά σταματάει να είναι πάρτι που μεγάλωσες … 33 μ αρέσει ?; Θα δούμε #birthdaygirl #happybirthdaytome #33yearsold».

https://www.instagram.com/p/CzYqUyltSK_/

Η μητρότητα και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι μητέρα δύο αγοριών ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία να αποκτήσει κι άλλο παιδί.

Μιλώντας στην εκπομπή « Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω και άλλα παιδιά αλλά να μεγαλώσει λίγο το μωρό. Είμαι ευτυχισμένη και με τα δύο αλλά και να προκύψει και τρίτο θα είμαι καλά».

https://www.instagram.com/p/CvSiGdXtOTL/

Όσον αφορά τη μητρότητα ανέφερε: «Τελικά πιστεύω πως ήμουν φτιαγμένη για αυτό, δηλαδή μου αρέσει η διαδρομή πολύ. Έχω και έναν σύντροφο που είναι εκεί συνέχεια. Περίμενα πως θα είναι τραγικά τα πράγματα με 4 άτομα στο σπίτι αλλά τελικά δεν είναι τόσα δύσκολα. Είμαι αγχώδης γενικά. Περισσότερο φοβόμουν να κάνω καισαρική παρά να γεννήσω φυσιολογικά. Είχα άγχος τεράστιο με το παιδί, τώρα νιώθω μεγάλη. Έκανα πως ήμουν ώριμη πιο μικρή αλλά ήμουν βαθιά ανώριμη τελικά».

https://www.instagram.com/p/Curyb-5tU0t/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved