Φωτεινή Αθερίδου: O Θοδωρής junior της κάνει δώρο τα παιχνίδια του και…γκρεμίζει το σπίτι

Οι χιουμοριστικές φώτο της μαμάς Φωτεινής να είναι γεμάτη με τα παιχνίδια του γιου της.

Φωτεινή Αθερίδου: O Θοδωρής junior της κάνει δώρο τα παιχνίδια του και…γκρεμίζει το σπίτι

Η Φωτεινή Αθερίδου συνηθίζει να κάνει χιουμοριστικές αναρτήσεις. Σε πολλές από αυτές, πρωταγωνιστής είναι ο γιος της, Θοδωρής junior, o οποίος είναι το επίκεντρο της ζωή της. Σε ένα μήνα ο μικρός θα γίνει 3 ετών, και είναι ένα παιδί γεμάτο ενέργεια.

Η μαμά Φωτεινή μας έδειξε πόσο όμορφα περνάει μαζί με τον γιο της, ο οποίος της χάρισε τα παιχνίδια του για «δώρο». Αφού πρώτα του έμαθε η μαμά του ότι δώρο μπορεί να κάνει μόνο ό,τι είναι δικό του. Εκείνος το κατάλαβε και κυριολεκτικά την στόλισε με δώρα!

Αλλά η φασαρία που υπήρχε στα στόρυ της Φωτεινής Αθερίδου προμηνύει ότι μάλλον δεν θα έμεινε και κάτι όρθιο στο σπίτι. Δεν πειράζει Θοδωρή! Χαλάλι σου! Σάμπως εσύ θα τα μαζέψεις;

atheridoy-1.jpg
atheridoy.jpg
atheridoy-2.jpg

Εντάξει η έκφραση της ηθοποιού είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα!

Η λατρεία που έχει στον γιο της

Η Φωτεινή Αθερίδου σε συνέντευξή της στον “Τηλεθεατή” είχε μιλήσει για τη μητρότητα, λέγοντας ότι «έρχεται και σε ταρακουνά πολύ. Σε ξεβολεύει. Ό,τι ήμουν ως άνθρωπος πριν, που είχε να κάνει με την ανεμελιά, έχοντας κέντρο μόνο εμένα, όλα έχουν μετακινηθεί. Είναι πολύ όμορφη και χρήσιμη η διαδικασία. Πέρα από την αγάπη και τη λατρεία μου για το παιδί, η διαδικασία αυτή που έγινε μέσα μου, με ωρίμασε».

Κι όχι μόνο αυτό. Άλλαξε πολλές από τις συνήθειές της , σημαντικές για την ίδια, πιθανόν αδιάφορες για άλλους…Τα πάντα για την …καψούρα της , όπως έχει πει τον γιο της.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες της ηθοποιού με την οικογένειά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved