Patrick Dempsey: Ένας ευτυχισμένος πατέρας τριών παιδιών

Ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 είναι ένας περήφανος μπαμπάς μιας κόρης και δύο αγοριών.

Patrick Dempsey: Ένας ευτυχισμένος πατέρας τριών παιδιών
Instagram@ patrickdempsey

Ο Patrick Dempsey έγινε διάσημος μέσα από την σειρά Grey’s Anatomy που του χάρισε δόξα αλλά και πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CvYGnSIyOYr/

Τι γνωρίζουμε για τον διάσημο ηθοποιό

Είναι παντρεμένος με την Jillian Fink κι έχουν τρία παιδιά: την Talula, 21 ετών και τα δίδυμα Darby και Sullivan, 16 ετών.

https://www.instagram.com/p/Co5stDzv639/

Ο Patrick Dempsey, που στα 57 του αναδείχτηκε ο πιο σέξι άνδρας του 2023 από το αμερικανικό περιοδικό People, δήλωσε ότι του αρέσει που έχει μεγάλη οικογένεια.

«Νομίζω ότι είναι πιο εύκολο, παραδόξως, κατά κάποιο τρόπο, να έχω τρία παιδιά σε αντίθεση με ένα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξή του.

Τώρα που τα παιδιά του είναι αρκετά μεγάλα, ο ηθοποιός έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το να μεγαλώνεις εφήβους είναι πιο δύσκολο από το να φροντίζεις μικρά παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CoIqBmMyUlJ/

Τα δίδυμα και η κόρη του

Η κόρη του σπουδάζει σε κολέγιο στην Ουάσινγκτον ενώ τα δίδυμα πηγαίνουν σχολείο.

«Τα αγόρια είναι τελείως διαφορετικά από τα κορίτσια για προφανείς λόγους αλλά σωματικά είναι πολύ πιο δραστήρια. Δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου γιατί πάντα κάτι συμβαίνει και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος», είχε παραδεχτεί στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live!

https://www.instagram.com/p/CdUHFi7Pd6s/

Στα 16 τους, ο Darby έχει πάθος με το ποδόσφαιρο - και ο ηθοποιός προπονεί ακόμη και την ποδοσφαιρική του ομάδα - ενώ ο Sullivan από την άλλη, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ν’ ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην υποκριτική.

«Νομίζω ότι όποιο κι αν είναι το πάθος των παιδιών σου, οφείλεις να τα στηρίξεις και να δώσεις την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτό που θέλουν κι επιθυμούν», πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved