Ο σταρ του Grey’s Anatomy παντρεύτηκε κρυφά και σύντομα θα γίνει πατέρας (pics)

Εκτός από διαζύγια, στο Χόλιγουντ «βρέχει» και γάμους!

Ο σταρ του Grey’s Anatomy παντρεύτηκε κρυφά και σύντομα θα γίνει πατέρας (pics)

Και μάλιστα, οι γάμοι γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό μόλις ανακοινώνονται. Και τους παπαράτσι με την κάμερα στο χέρι, που έχασαν το γεγονός. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του πρωταγωνιστή της σειράς «Grey’ s Anatomy» να παντρευτεί σε κλειστό κύκλο την αγαπημένη του.

mckidd 7

Ο λόγος για τον Kevin McKidd, ο οποίος παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Arielle Goldrath σε μία κλειστή τελετή, στο Μαλιμπού. Τα νέα του γάμου μοιράστηκε ο ίδιος στο προσωπικό του blog, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι σύντομα θα γίνει πατέρας! Και η έκπληξη είναι διπλή για τους απανταχού φαν του. Περισσότερες λεπτομέρειες για το μωρό που περιμένουν, δεν έδωσε. Αναφέρθηκε, όμως, στο γάμο του.

mckidd 1

Στο μυστήριο παραβρέθηκαν λίγοι καλοί φίλοι και οι οικογένειές τους, ενώ ήταν ένα παραδοσιακός γάμος. Μάλιστα, ο γαμπρός φόρεσε το παραδοσιακό κιλτ, αφού είναι Σκωτσέζος. Στο γάμο ήταν και οι συνάδελφοί του από το Gray’ s Anatomy, τους οποίους ευχαρίστησε δημοσίως. Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. Μάλιστα, το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, Jane Parker βγήκε το 2016!

Δείτε στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία του γάμου, την οποία ανέβασε ο ηθοποιός στο προσωπικό του blog

Διαβάστε επίσης

Διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν κρυφά και δεν τους πήραμε χαμπάρι

Η έγκυος σταρ του Grey's Anatomy, μετά το τρολλάρισμα στη φωτογραφία της Beyonce, αποκαλύπτει πότε κλωτσάει το μωρό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved