Νάντια Μπουλέ: H δημιουργική δραστηριότητα που κάνει με την κόρη της

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Σεμέλη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: H δημιουργική δραστηριότητα που κάνει με την κόρη της

H Νάντια Μπουλέ είναι αυτοκόλλητη με την κόρη της. Περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί και κάνουν δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Μία από αυτές έδειξε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το περασμένο Σάββατο.

Η μικρή Σεμέλη φτιάχνει σχέδια και σχήματα με την πλαστελίνη και η Νάντια Μπουλέ φωτογραφίζει τις δημιουργίες της κόρης της.

nadia-mpoule-(6).jpg

Το παιχνίδι με τη πλαστελίνη είναι δημιουργικό και ωφέλιμο

Τα παιδιά λατρεύουν την πλαστελίνη και δεν είναι τυχαίο ότι ως παιχνίδι παραμένει ανάρπαστο ήδη από τη δεκαετία του 1950. Τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ό,τι σχήμα θέλουν, έπειτα να το χαλάσουν και να φτιάξουνε ξανά και ξανά φιγούρες, αντικείμενα, ζωάκια.

Τα οφέλη από το πλάσιμο της πλαστελίνης είναι πολλά. Πρώτα από όλα βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και τον συντονισμό χεριού-ματιού. Επίσης, ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και βοηθά τα παιδιά να χαλαρώσουν και να εκφραστούν.

Νάντια Μπουλέ: Οι αναρτήσεις με την κόρη της

Τους τελευταίους μήνες η Νάντια Μπουλέ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης της. Η μικρούλα αγαπά τα παιχνίδια, τις βόλτες, ενώ σε πολλές από τις αναρτήσεις της μαμάς της, τις εντυπώσεις κλέβουν τα outfit της.

Εδώ μαμά και κόρη μαζεύουν πορτοκάλια.

mpoule-perivoli.jpg

Εδώ η Σεμέλη πάνω στην πύργο καθαρίζει πιάτα και νεροχύτη.

nantia-mpoule.JPG

Η Σεμέλη, κόρη της Νάντιας Μπουλέ, ανεβασμένη στον πύργο εκμάθησης.

Και εδώ η Σεμέλη την πρώτη μέρα στο σχολείο.

nadia-mpoule-kori-sxoleio.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved