Κατερίνα Λάσπα: Η μεγάλη της κόρη μεγάλωσε πολύ και η μικρή είναι ο κλώνος της

Οι υπέροχες φωτογραφίες της Κατερίνας Λάσπα με τις κόρες της.

Κατερίνα Λάσπα: Η μεγάλη της κόρη μεγάλωσε πολύ και η μικρή είναι ο κλώνος της

instagram @cat_laspa

Η Κατερίνα Λάσπα έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και οι κόρες τους ήρθαν στον κόσμο το 2010 και το 2017.

Η Σάρα, η μεγαλύτερη κόρη της Κατερίνας Λάσπα είναι 13ων ετών, έχει μεγαλώσει πολύ. Πρόσφατα η μαμά της δημοσίευσε φωτογραφία της δείχνοντας πόσο έχει αλλάξει.

katerina-laspa.jpg

instagram @cat_laspa

«#girlspower #blessed #loveforever #familyfirst», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που εκτός από τη Σάρα διακρίνεται και η μικρότερη κόρη της, Άντρια.

Η Άντρια μοιάζει πολύ με τη μαμά της και εμείς που την έχουμε γνωρίσει από κοντά μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα ότι έχει κληρονομήσει την γλυκύτητα, την ευγένεια και φυσικά την «τρέλα» της μαμάς της.

Η Άντρια είναι ένα χαμογελαστό πλάσμα, λίγο ντροπαλό στην αρχή και αργότερα ένα κορίτσι που σε κάνει να νιώθεις ότι το ξέρεις χρόνια.

Η Κατερίνα Λάσπα δημοσίευσε επίσης φωτογραφία με την μικρότερη κόρη της, δείχνοντάς τις μαζί μέσα στο αεροπλάνο. Μάλιστα η Άντρια, φορά και μια μάσκα ύπνου στο κεφάλι της, κλέβοντας έτσι όλα τα βλέμματα.

laspa-kori-antria.jpg

instagram @cat_laspa

«playtime all the time », σχολίασε η περήφανη μαμά που είναι ευτυχισμένη μεγαλώνοντας δυο υπέροχα κορίτσια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved