Μαρία Ηλιάκη: Ο Στέλιος Μανουσάκης και η μικρή Κατερίνα διαβάζουν παρέα

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκε μέσω Instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη: Ο Στέλιος Μανουσάκης και η μικρή Κατερίνα διαβάζουν παρέα

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Ηλιάκης είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια. Στην επέτειό τους τον περασμένο Μάιο η παρουσιάστρια έγραψε σε ανάρτησή της:

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία…χαρά και αγάπη #5anniversary».

https://www.instagram.com/p/Crtg__NrtzK/

Το ζευγάρι που μέχρι πρότινος έμενε σε Ελβετία και Ελλάδα, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα την περασμένη άνοιξη και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους ξεκίνησε τότε.

To νέο τους σπίτι έχει μοντέρνα και μόνιμαλ διακόσμηση ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν, όπως φαινεται και στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας είναι τα γήινα και το λευκό.

https://www.instagram.com/p/Cqzm9EqIaoD/

Ο Στέλιος Μανουσάκης είναι φειδωλός στις αναρτήσεις του, αν και κατά καιρούς τον βλέπουμε στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας. Ως μπαμπάς, είναι τρυφερός και φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο με την κόρη του μπορεί κάνοντας διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Λίγο καιρό πριν η Μαρία Ηλιάκη είχε απαθανατίσει τον Στέλιο Μανουσάκη με την Κατερίνα να ζωγραφίζουν παρέα. Τότε είχε γράψει στην ανάρτησή της χιουμοριστικά:

«Τέχνη από τον Στέλιο Μανουσάκη».

manousakias-stelios-zvgrafiki.jpg

Νέα στιγμιότυπα με μπαμπά και κόρη μοιράστηκε με τους ακολούθους της και χθες. Ο Στέλιος Μανουσάκης διαβάζει στην κόρη του παραμύθι στον καναπέ και η Μαρία Ηλιάκη απαθανατίζει τα στιγμιότυπα χωρίς να την πάρουν καν χαμπάρι.

stelios-manousakis-k-o-ri.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved