Άγγελος Καπώνης: Πρωταθλητής στο kickboxing o γιος της Μάρας Δαρμουσλή

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της μαμάς, Μάρας, μετά τη νίκη του γιου της.

Άγγελος Καπώνης: Πρωταθλητής στο kickboxing o γιος της Μάρας Δαρμουσλή

Με «φασολάκια» απείλησε η Μάρα Δαρμουσλή τον μεγάλο της γιο. Τι και αν νιώθει περήφανη που ο γιος της κατέκτησε ακόμη έναν τίτλο στο kickboxing. Η ίδια θέλησε να τον συγχαρεί δημόσια, να απολογηθεί που το μηχανάκι της δεν την πήγε στην Κω για να βρίσκεται κοντά του στους αγώνες και να τον απειλήσει ότι θα τον ταράξει στα φασολάκια αν την αφήσει ξανά να ξεροσταλιάζει στο κινητό για να μάθει πώς τα πήγε στους αγώνες.

https://www.instagram.com/p/CENUkXmA9_H/

Στα χνάρια του πατέρα του, πρωταθλητή του Muay Thai Παύλου Καπώνη, περπατά ο Άγγελος Καπώνης. Ο νεαρός αθλητής αγωνίστηκε στο διεθνές «KGP - Kickboxing Grand Prix» στην Κω την περασμένη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και νίκησε τον Ολλανδό Chtatou με νοκ ντάουν κατακτώντας τον τίτλο European Youth WKU Champion στην κατηγορία του.

paulos-kaponis-me-aggelo-kaponi.jpg

Παύλος και Άγγελος Καπώνης

«European Youth WKU Champion
Κάθε μέρα προπόνησης, κάθε αγώνας κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Περήφανη για την αφοσίωσή σου, την επιμονή σου, την πίστη σου. Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι εκεί που δε φτάνει το μηχανάκι μου, σύντομα όμως εγώ κι ο αδελφός σου θα είμαστε οι Νο1 φαν σου από κάτω. Σ’ αγαπώ πάντα. Η μάνα σου Υγ. Μην τολμήσεις να με ξαναφήσεις να ξεροσταλιάζω στο κινητό για να μάθω πως τα πήγες κι αν είσαι καλά γιατί θα σε ταράξω στα φασολάκια❤️», έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή κάτω από τις φωτογραφίες του γιου της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved