Ρούλα Ρέβη: Πήγε με τον Άγγελο στο αγαπημένο της μέρος, τον Λυκαβηττό

«Όλες τις αποφάσεις της ζωής μου τις έχω πάρει εκεί πάνω», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η φωτογράφος.

Ρούλα Ρέβη: Πήγε με τον Άγγελο στο αγαπημένο της μέρος, τον Λυκαβηττό

Η Ρούλα Ρέβη με τον γιο της στο Λυκαβηττό. 

Instagram /roula.revi

Η Ρούλα Ρέβη γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι αλλά ονειρευόταν να μείνει στον Λυκαβηττό.

Από μικρή τον επισκέπτονταν είτε για βόλτα είτε για συναυλίες ενώ όταν άρχισε να δουλεύει, νοίκιασε διαμέρισμα στην περιοχή.

Κάθε φορά που έπρεπε να πάρει μια απόφαση, ανέβαινε ψηλά στον λόφο κοίταζε την πόλη που απλωνόταν κάτω από τα πόδια της και ζύγιζε τα υπέρ και τα κατά.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Όλες τις αποφάσεις της ζωής μου τις έχω πάρει εκεί πάνω».

https://www.instagram.com/p/Cu-Eq_soXDa/

Με τον γιο της στον Λυκαβηττό

Πριν μερικές ημέρες ανέβηκε στον Λυκαβηττό με τον γιο της. Φέτος το Θέατρο του Λυκαβηττού επαναλειτούργησε μετά από 15 χρόνια, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/CtUbT69IOof/

Πέτυχαν λοιπόν την ημέρα που υπήρχε κινητικότητα στο θέατρο και έτσι η φωτογράφος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στον Άγγελο για όλες τις αναμνήσεις από τον Λυκαβηττό.

Έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Γεννημένη στο πασαλιμάνι αλλά πάντα ονειρευόμουν να μείνω στο λυκαβητο . 16 χρόνων πήγαινα στις πρώτες συναυλίες μου ανέβαινα στην εκκλησία καθόμουν στην άκρη του λόφου κρεμούσα τα πόδια μου απο κάτω και έκανα όνειρα , απλά όνειρα πως είμαι πολύ ελεύθερη και ζω στο κεντρο της πόλης και μεγάλα πράγματα θα μου συμβούν! Το έκανα , όταν μπόρεσα πήγα εκεί νοίκιασα το πρώτο μου διαμέρισμα και έβλεπα το λόφο κάθε απόγευμα να τον χτυπά ο τελευταίος ήλιος της μέρας . Πολλές συναυλίες πολλές βόλτες πολλά βραδιά πάνω κάτω , εξαρχεια λυκαβητος και πίσω και φίλοι και έρωτες και κλάματα και γέλια και μετά
τη δουλειά πάντα ανέβαινα εκεί . Όλες τις αποφάσεις της ζωής μου τις έχω πάρει εκεί πάνω . Με το αυτοκίνητο αργότερα ανέβαινα πολύ νωρίς το πρωί πάρκαρα και κοιτούσα την πόλη . Με κρύο με ζέστη με χιόνι με βροχή ο λυκαβητος μου ήταν εκεί γεμάτος ενέργεια και μυρωδιά Αθήνας σήμερα πήγα με τον Άγγελο και ετοίμαζαν μια συναυλία , μας έπιασε η βροχή και τρέχαμε και γελάγαμε και έτσι μπόρεσα να του πω την ιστορία μου με το λυκαβητο ! Ήταν πάλι τόσο ζωντανός , χάρηκα που μπόρεσε να τον δει έτσι ❤️».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved