Οι τελευταίες λέξεις μίας μητέρας στο γιο της –Ένα βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε

Τι θα λέγατε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο αν είχατε μόνο μία ευκαιρία να έρθετε σε επαφή μαζί του; Ο σκηνοθέτης Casey Warren, δίνει την δική του απάντηση σε μία ταινία μικρού μήκους

Οι τελευταίες λέξεις μίας μητέρας στο γιο της –Ένα βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε

που σκηνοθέτησε ο ίδιος μαζί με τον Daniel Krieger, με τίτλο «From 1994», στη μνήμη της μητέρας του, που απεβίωσε το 2001 μετά από πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η ταινία, η οποία χρησιμοποιεί το τελευταίο γράμμα που άφησε η μητέρα του Warren σε εκείνον, είναι απίστευτα συγκινητική και έχει ως θέμα τον ισχυρό δεσμό μητέρας και παιδιού.

«Ήταν συγγραφέας και σε όλη την παιδική μου ηλικία έγραφε στην γραφομηχανή της, χιλιάδες επιστολές σε μένα. Όταν ήμουν 12 ετών απεβίωσε από καρκίνο», γράφει ο Warren στην ιστοσελίδα της ταινίας. «Χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικων διακοπών, η θεία μου, μου έδωσε το τελευταίο γράμμα, που είχε γράψει η μητέρα μου σε μένα στις 19 Απριλίου του 1994. Το φιλμ είναι βασισμένο σε αυτό το γράμμα».

Όπως είπε ο Warren, πολλές φράσεις από το γράμμα της μητέρας του, χρησιμοποιήθηκαν αυτούσιες στην ταινία του. «Είχε ένα όνειρο πάντα. Να δημοσιευτούν οι επιστολές της», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι αυτός ήταν ένας τρόπος για να εκπληρώσει την επιθυμία της.

«Την έχω χάσει για πολύ καιρό. Τώρα νιώθω σαν να μην έχει φύγει», συμπλήρωσε.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved