Βασιλική Μιλλούση: Έτσι πάνε οι κόρες της στο σχολείο

«Πώς πάνε οι δικές σας πρώτες μέρες στο σχολείο;» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram της.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ενεργοί στο Instagram και εκτός από τις προπονήσεις τους στο γυμναστήριο μοιράζονται καθημερινά και στιγμιότυπα από όσα κάνουν με τις κόρες τους στο σπίτι και εκτός.

Οι μικρές Σοφία και Λένια κλέβουν την προσοχή στις αναρτήσεις των γονιών τους, το ίδιο συνέβη και στην τελευταία ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση.

Η αθλήτρια απαθανάτισε τα δύο κορίτσια λίγο πριν φύγουν από το σπίτι για το σχολείο και έγραψε:

«Πώς πάνε οι δικές σας πρώτες μέρες στο σχολείο;»

Τα δύο κορίτσια έχουν πιασμένα μαλλιά, φορούν φορεματάκι και στην πλάτη έχουν περάσει τα backpack τους. Η Σοφία που είναι και μεγαλύτερη έχει μία λεοπάρ τσάντα και η Λένια μία ροζ τσάντα μονόκερο.

H Βασιλική Μιλλούση όπως και ο Λευτέρης Πετρούνιας εκφράζουν συχνά την αδυναμία που έχουν στις κόρες τους μέσα από τις αναρτήσεις τους, αλλά και την αγάπη και τον σεβασμό που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

«Είσαι το αγαπημένο μου συναίσθημα» έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της.

Η αθλήτρια που δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις της στον πρωταθλητισμό την περσινή χρονικά, αποφάσισε φέτος να δοκιμαστεί και σε έναν ακόμα τομέα, την πολιτική. Η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε την 1η Σεπτέμβρη την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved