Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της φορά τις πιο fashionable φόρμες

Βόλτα με την Κατερίνα έκανε η Μαρία Ηλιάκη και το outfit της μικρής εντυπωσίασε.

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της φορά τις πιο fashionable φόρμες

Η Μαρία Ηλίακη θέλοντας να ξεφύγει λίγο από όλη αυτή τη μαυρίλα και τις άσχημες ειδήσεις, πήρε την κόρη της και πήγε σε γνωστό Golden Hall για να περάσει μερικές όμορφες στιγμές με τον μοναδικό άνθρωπο που φωτίζει τη ζωή της. Το Κατερινάκι της.

Μαμά και κόρη διασκέδασαν στο XPLORE Entertainment Center και έγιναν για λίγο επιστήμονες καθώς μάθαιναν για το πώς παράγεται το φως, η ενέργεια και άλλο πολλά μέσα από μεθόδους Steam.

Αυτό που τράβηξε όμως τα βλέμματα, ήταν το outfit της μικρής Κατερίνας. Η μαμά Μαρία, διάλεξε για εκείνη ένα σετ με σχέδια του γνωστού καλλιτέχνη, Keith Haring.

iliaki-kori.jpg

Τους τελευταίους μήνες η οργάνωση Keith Haring Foundation έχει συνεργαστεί με αρκετές πολυεθνικές εταιρείες όπως την H&M όπου μπορείτε και εσείς να βρείτε αρκετά ρούχα με σχέδια του γνωστού ζωγράφου, μεταμορφώνοντας και τα δικά σας μικρά σε μικρούς fashionistas.

Η Μαρία Ηλιάκη αφιερώνει πολύ χρόνο στην Κατερίνα και μαζί κάνουν πολλές βόλτες. Οι δυο τους είναι αχώριστες και οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν την αδυναμία που έχει η μία στην άλλη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved