Στέλιος Κρητικός: Πώς αντέδρασαν οι γιοι του όταν τους είπε ότι θέλει πέμπτο παιδί (vid)

Οι γιοι του ούτε να ακούσουν δεν θέλουν για το ενδεχόμενο ενός πέμπτου παιδιού.

Στέλιος Κρητικός: Πώς αντέδρασαν οι γιοι του όταν τους είπε ότι θέλει πέμπτο παιδί (vid)

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά του Στέλιου Κρητικού, οι γιοι του, Άρης και Μιχαήλ, έχουν αστειευτεί με το ενδεχόμενο ενός ακόμη αδελφού ή αδελφής. Βλέπετε τα τελευταία χρόνια ο πατέρας τους τους χάρισε δυο υπέροχες αδελφές, την Κόμησσα και τη Χριστίνα, όμως η αλήθεια είναι ότι θα ήθελαν... ο ερχομός παιδιών να σταματήσει εδώ.

Πριν λίγες ώρες ο Μιχαήλ Κρητικός δημοσίευσε βίντεο (χιουμοριστικό πάντα, να το λέμε και αυτό) όπου δείχνει την αντίδραση του ίδιου και του Άρη, τη στιγμή που ο μπαμπάς τους, Στέλιος τους ανακοινώνει ότι θέλει να αποκτήσει και πέμπτο παιδί.

«Ήρεμη οικογενειακή συζήτηση 😂🤝🏻», σχολίασε κάτω από το βίντεο που θα δείτε τα δύο αδέρφια να «τρελαίνονται» από αυτά που τους λέει ο πατέρας τους.

https://www.instagram.com/reel/CwvTlnZo5C7/

Στέλιος Κρητικός και το ενδεχόμενο πέμπτου παιδιού

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε πει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να αποκτήσει και ένα πέμπτο παιδί, με τους γιους του να του λένε τη γνώμη τους πάλι μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο, δείχνοντάς του το δώρο που θα του έκαναν για να σταματήσει... στο τέταρτο παιδί.

https://www.instagram.com/reel/CjDd0V5oX31/

Τα αγόρια έχουν αδυναμία στην Κόμησσα και τη Χριστίνα

Τα αγόρια με τον Στέλιο Κρητικό και τις αδερφές τους έχουν απίθανη σχέση και αυτό φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που αναρτούν καθημερινά στους λογαριασμούς τους.

Η Χριστίνα και η Κόμησσα είναι τα κορίτσια τους και είναι περήφανοι που έχουν δυο μικρές αδερφές στην οικογένειά τους.

Δείτε φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved