Κόμησσα Κρητικού: Η μικρή που έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από τα αδέρφια της

Συναισθηματικά πλήρης και ευλογημένος ο Στέλιος Κρητικός.

Κόμησσα Κρητικού: Η μικρή που έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από τα αδέρφια της

Μιχαήλ Κρητικός, Μιχαήλ Κρητικός, Κόμησσα Κρητικού

«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, τα παιδιά την φέρνουν» είχε πει ο Στέλιος Κρητικός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και εμείς δεν γίνεται να μην συμφωνήσουμε μαζί του.

Τα παιδιά είναι ευτυχία και αυτό το ξέρει και ο ίδιος μιας και έχει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο και δυο κόρες από τον γάμο του με τη χορογράφο, Κάτια Παπαδοπούλου. Η Κόμησσα και η Χριστίνα είναι τα κορίτσια του, τα έχει αγαπήσει πολύ και τις έχουν αγαπήσει πολύ επίσης και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια τους Άρης και Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ μάλιστα συχνά δείχνει την αγάπη και την αδυναμία που έχει στη μικρή του αδερφή, Κόμησσα.

Μάλιστα η Κόμησσα, τώρα που μεγάλωσε πρωταγωνιστεί και σε μερικά από τα βίντεο που αναρτά στους λογαριασμούς του στα social media.

https://www.instagram.com/reel/CrGGExZodOg/

Τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε μαζί με την Κόμησσα, ο Μιχαήλ; Τούτο εδώ. Που δείχνει ότι αυτό το κορίτσι έχει αγαπηθεί πολύ.

https://www.instagram.com/reel/Cr01cRTIrPP/

«Μία και μοναδική ❤️», σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του ο Μιχαήλ δείχνοντάς μας την Κόμησσα να τον φιλά και να χορεύει μαζί του, όσο εκείνος φορά το κράνος και ετοιμάζεται να φύγει.

«Τι να πω τώρα εγώ … τι να πρωτοπώ … ❤️❤️❤️❤️ δεν υπάρχουν λόγια ✨✨✨✨✨», σχολίασε ο περήφανος μπαμπάς, κάτω από το βίντεο με πολλούς χρήστες να αφήνουν μηνύματα αγάπης.

«@stelioskritikos Μεγάλωσες καλά παιδια να τα χαίρεσαι να είναι ευλογημένα ❤», έγραψε μία χρήστρια ενώ μια άλλη συμπλήρωσε, «Συγχαρητήρια....Εισαι ενας άξιος πατερας❣».

Εμείς σταθήκαμε σε αυτό το σχόλιο που έκανε μια follower του Μιχαήλ Κρητικού.

«Η μικρή ποσο έχει αγαπηθεί από τους αδερφούς της, φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι στην εξέλιξη της και πως αυτό γράφει στη ψυχή της!!!🙏🙏🙏🙏🙏».

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες του Μιχαήλ με την αδερφή του, Κόμησσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved