Ευγενία Δημητροπούλου: Τι παρήγγειλε στην κόρη της να πιει σε έξοδό τους

Η ανάρτηση της ηθοποιού.

Ευγενία Δημητροπούλου: Τι παρήγγειλε στην κόρη της να πιει σε έξοδό τους

H Eυγενία Δημητροπούλου γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια της κόρης της.

Άλλο νόημα απέκτησε η ζωή της Ευγενίας Δημητροπούλου μετά την υιοθέτηση της κόρης της.

Βιώνει μοναδικές και πρωτόγνωρες στιγμές μαζί της και νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη γι΄αυτό.

Πριν μερικές ημέρες γιόρτασε και τα γενέθλια της μικρής Εύας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλα Εύα! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αλλά και κάθε μέρα θα δοξάζω την Παναγία για την ευλογημένη έμπνευση της ύπαρξης σου! Πέτα ψηλα! Dream big little girl!🎈😊».

eugenia-dimitropoulou-kori-(2).jpg

Η ηθοποιός αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της μοναχοκόρης της και συνήθως μοιράζεται στιγμιότυπα όπως αυτό. Σε πρόσφατη έξοδό της η Εύα ζήτησε να πιει ό,τι και η μαμά της και επειδή αυτό δεν γινόταν – ήταν κρασί – η Ευγενία Δημητροπούλου της παρήγγειλε χυμό βύσινο, που είχε και « εμφάνιση σαν της μαμάς».

evgenia-dimitropoulou.jpg

H οικογενειακή ζωή και η υιοθεσία της κόρης της

Η ηθοποιός είχε μιλήσει για την οικογενειακή της ζωή και την υιοθεσία της κόρης της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” τον Απρίλιο του 2023.

«Το παιδί ήταν ένας επιπλέον λόγος για να αλλάξει η οικογενειακή μας κατάσταση άμεσα και γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ένα παιδί όταν έρχεται είναι καταλυτικό σε ένα ζευγάρι, είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή. Είναι όμως και δύσκολα και ζόρικα μερικές μέρες. Στο τέλος της ημέρας όμως είναι μία μεγάλη χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

eugenia-dimitropoulou-2.jpg

«Νιώθω ότι το έχω εκθέσει και ο λόγος που το έκανα ήταν πολύ συνειδητός», τόνισε και πρόσθεσε: «Ένας από τους λόγους που μίλησα ανοιχτά ήταν ότι έχω μιλήσει με πάρα πολλά ζευγάρια, δεν το περίμενα και χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω για παρόμοιες υποθέσεις. Χαίρομαι όταν τελεσφορούν και οι δικές τους υποθέσεις. Νιώθω σαν να τα ξέρω αυτά τα παιδιά», είπε.

eugenia-dimitropoulou.jpg

Με τον σύζυγό της, νευροχειρούργο Στέλιο Βλατάκη.

Όσο για την κόρη της; «Η Εύα είναι 2,5 ετών τώρα! Έχει απίστευτη ενέργεια. Τρέχω, την κυνηγάω και δεν προλαβαίνω. Της αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με κίνηση, σκαρφάλωμα και τέτοια πράγματα. Όχι να καθίσει σε ένα τραπεζάκι και να παίζει με πλαστελίνη», είπε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι έχει γράψει την ιστορία της κόρης της σε μορφή παραμυθιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved