Δανάη Μιχαλάκη: Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

«Η κουλούρα μου κι εγώ» έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δανάη Μιχαλάκη: Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Τα νέα ανακοίνωσε η ηθοποιός μέσα από το προφίλ της στο Instagram με μία ανάρτηση που έκανε στις 7 Αυγούστου, έναν χρόνο ακριβώς μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και ανήμερα των γενεθλίων της.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου 🎂

Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού! ❤️» έγραψε κάτω από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/

Την ίδια μέρα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δημοσίευσε μία φωτογραφία της εγκυμονούσας γράφοντας:

«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. - Μανώλης Φάμελλος.

(Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη.)»

giorgos-papageorgiou.jpg

Το διάστημα αυτό το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η ευτυχία δεν κρύβεται από τα πρόσωπά τους και αυτό φαίνεται και στα νέα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Δανάη Μιχαλάκη από την παραλία. Η μέλλουσα μαμά κάθεται στην φουσκωτή κουλούρα της και δροσίζεται μέσα στο νερό. «Η κουλούρα μου κι εγώ» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού

Ενθουσιασμένη για τον νέο της ρόλο είναι και η Φιλαρέτη Κομνηνού, μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου. Η ηθοποιός που επίσης είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της νύφης της επτασφράγιστο μυστικό, έκανε σήμερα την πρώτη της ανάρτηση για το χαρμόσυνο γεγονός.

«ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!!! δεν κρατιέμαι άλλο πιά...ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!» έγραψε στο Instagram απαθανατίζοντας τη Δανάη Μιχαλάκη με αέρινο φλοράλ φόρεμα.

filareti-komninou.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved