Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της δροσίζεται στη φουσκωτή πισίνα

Νέα στιγμιότυπα με τον μικρό Γιώργο μοιράστηκε η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της δροσίζεται στη φουσκωτή πισίνα

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ενεργή στα social media. Το κοινό της την αγαπά για τις αυθόρμητες και «αληθινές» αναρτήσεις της, πολλές από τις οποίες αφορούν τη μητρότητα και την καθημερινότητα ενός γονιού.

Τα Instagram VS Reality post της κάνουν πολλούς να ταυτιστούν.

Σε ένα από αυτά είχε γράψει:

«Ναι απόλαυση είναι για μένα να βλέπω τα μικρά μου Χαρούμενα! Θελω να τα βλέπω να παίζουν και να μεγαλώνουν, να μαθαίνουν και να δημιουργούν! Τα βλέπω όμως όταν είμαι παρούσα-απούσα την ώρα που καθόμαστε για να παίξουμε στο πάτωμα;

Χτες ήρθε στο σπίτι μια φίλη και μας τράβηξε μερικές φωτογραφίες. Διαπίστωσα σε 2-3 από αυτές ότι "απουσίαζε το Εγώ μου". Έπειτα αναρωτήθηκα: Πώς θέλω να αυτοπροσδιορόζομαι ως αγαπητικό ον ή αρκετά καλή μητέρα όταν χάνω στιγμές τις καθημερινότητας και του ποιοτικού μας χρόνου; Όταν βρίσκομαι και δεν βρίσκομαι στο παρόν;

Κοιτώντας την πέμπτη φωτογραφία, στο μυαλό μου ήρθε η παρατήρηση που έκανα πριν από μερικές ημέρες, όταν βρέθηκα σε ένα φιλικό τραπέζι και ανακάλυψα ότι μόνο το σώμα μας βρισκόταν εκεί. Σήκωσα το κεφάλι μου από την οθόνη του κινητό μου και αφού τσέκαρα το τελευταίο feed στο insta διαπίστωσα πως όλοι "απουσιαζαμε" από το "εκεί και το μαζί". Κοιτούσαμε ολοι τις οθόνες των κινητών μας και βιώναμε μοναχικά την προγραμματισμένη μας συνάντηση.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να βγείτε έξω για ένα καφέ και σε στιγμές παύσης να κοιτάξετε τα κινητά; πόσοι τριγύρω σας κάνουν το ίδιο; Παρατηρήστε αυτό έστω για μια φορά και σκεφτείτε πόσες στιγμές της ύπαρξης μας αντικαθιστουμε με την εικονικοτητα.

Πονάει κάθε φορά που το σκέφτομαι, όμως η αποδοχή της μειωνεξειας μου, της ευαλωτοτητας μου και της αδυναμίας μου να απεξαρτηθω από τον εικονικό κόσμο, γίνεται πιο εύκαμπτη όταν έχω συνειδητοτητα της κατάστασης μου.»

mado-gasteratou-paida.jpg

Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με τα δύο της παιδιά, Γιώργο και Κυβέλη. Απλά στιγμιότυπα καθημερινότητας που η ίδια απολαμβάνει. Άλλωστε ο ρόλος της μαμάς είναι ο σημαντικότερος της ζωής της, όπως είχε γράψει σε ανάρτησή της ανήμερα της γιορτής της μητέρας τον περαμένο Μάιο.

https://www.instagram.com/p/CsOHSYkrTAI/

Ο Γιώργος στη φουσκωτή πισίνα

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της μοιράστηκε μέσω Instagram Story η Μαντώ Γαστεράτου. Το πρώτο κύμα καύσωνα στην Αθήνα είναι γεγονός και η παρουσιάστρια βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να δροσιστεί ο γιος της, τη φουσκωτή πισίνα.

mado-gasteratou-pisina-(1).jpg

Την έστησαν στον μεγάλο τους κήπο και μέσα έβαλαν κάθε λογής παιχνίδια.

mado-gasteratou-pisina-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved