Φωτεινή Αθερίδου: Με τον δύο μηνών γιο της στην παραλία

Νέα στιγμιότυπα με τον μικρό της γιο δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram.

Φωτεινή Αθερίδου: Με τον δύο μηνών γιο της στην παραλία

Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον Μάιο πλέον βιώνει μία πολύ διαφορετική καθημερινότητα με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι. Ο Θοδωρής Junior, βέβαια, έχει αναλάβει δυναμικά τον ρόλο του μεγάλου αδερφού, όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο που δημοσίευσε ηθοποιός λίγες μέρες πριν.

fotiniatheridou-gioi.jpg

O Θοδωρής junior με τον αδελφό του.

Παρά την απαιτητική καθημερινότητα που κάθε νέα μαμά έχει, η Φωτεινή Αθερίδου φαίνεται ότι απολαμβάνει το καλοκαίρι της. Έχει ξεκινήσει προ πολλού τις βόλτες με το μωρό και τα μπάνια με τον Θοδωρή Junior.

atheridou-gios.jpg

Τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει με τον μικρό της γιο είναι κάμποσα, αν σκεφτεί κανείς ότι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Από τα πιο απολαυστικά είναι το παρακάτω με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τους δύο της γιους μαζί.

https://www.instagram.com/p/CuMRExoNKGN/

Στην παραλία με τον μικρό της γιο

Ένα ακόμα μοιράστηκε και χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Η γνωστή ηθοποιός πήγε στην παραλία παρέα με τον γιο της και έβγαλε τις παρακάτω φωτογραφία. Όπως προδίδουν τα βρεγμένα μαλλιά της, η ίδια απόλαυσε το μπάνιο της κι έπειτα έκατσε σε ένα σκιερό μέρος μαζί με το μωρό.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ»

Η Φωτεινή Αθερίδου να σας θυμίσουμε ότι γέννησε στις 15 Μαΐου. Μία ημέρα μετά τον τοκετό δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και όπως είπε γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, παρόλο που η πρώτη της γέννα ήταν με καισαρική τομή.

«5/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη» έγραψε στην ανάρτησή της.

foteini-atheridou-genna.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved