Κι όμως, η μπέμπα της φωτογραφίας είναι η κόρη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας

«Δοκιμάζω τις περούκες της μαμάς μου» έγραψε η καλλιτέχνης στην ανάρτησή της.

Κι όμως, η μπέμπα της φωτογραφίας είναι η κόρη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας

Η μικρούλα γεννήθηκε τον Ιούνη του 2022 και τη βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά στις αναρτήσεις της μαμάς της. Τον προηγούμενο μήνα έγινε ενός έτους και παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η βάφτισή της. Και το όνομα αυτής; Αμέλια και δεν είναι άλλη από την κόρη της Πέννυς Μπαλτατζή.

Στα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια η μικρούλα είναι ακόμα πιο εκφραστική. Πρόσφατα η καλλιτέχνης μοιράστηκε ακόμα ένα στιγμιότυπο με την κόρη της η οποία φοράει μία μοβ περούκα της.

Ιδού.

penny-mpaltatzi-kori.jpg

Σε επόμενο story η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε και μία φωτογραφία δική της με την περούκα.

penny-mpaltatzi-kori-2.jpg

Η τραγουδίστρια έχει έναν ακόμα μεγαλύτερο γιο, τον Κάρολο που όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον μπαμπά του. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε μία άκρως καλοκαιρινή του φωτογραφία. Το αγοράκι τρώει στην παραλία και γελάει στον φακό.

«Έτσι θέλω να σε βλέπω πάντα» έγραψε ως σχόλιο στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CujqtTpojAR/

Με δύο μικρά παιδιά η καθημερινότητά της σίγουρα είναι απαιτητική, με τις δυσκολίες της, εκείνη όμως δεν σταματά ποτέ να χαμογελά.

«Το φως βρίσκει πάντα τον τρόπο να τρυπώνει…» είχε γράψει σε άλλη ανάρτησή της και αυτό για την Πέννυ Μπαλτατζή είναι moto ζωής.

https://www.instagram.com/p/CtWCBliIQAv/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved