Πέννυ Μπαλτατζή: Η κόρη της «τρελαίνεται» για pancakes

Η μικρή Αμέλια απολαμβάνει το πρωινό στο καρεκλάκι της.

Πέννυ Μπαλτατζή: Η κόρη της «τρελαίνεται» για pancakes

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της μοιράστηκε η Πέννυ Μπαλτατζή μέσω Instagram. Η Αμέλια κλέβει πάντα την προσοχή στις αναρτήσεις της μαμάς της με τα νάζια και το χαμόγελό της και το ίδιο συνέβη και σε πρόσφατη ανάρτηση της τραγουδίστριας.

penny-mpaltatzi-kori.jpg

Η Αμέλια κάθεται στο καρεκλάκι του φαγητού και τρώει με τα χέρια τα pancakes που της έχει σερβίρει η μαμά της. Η μικρούλα περιεργάζεται την υφή στα χέρια και στο στόμα της, τη γεύση της και χαμογελά στη μαμά της και στον φακό.

«Pancake fever» έγραψε η Πέννυ Μπαλτατζή στην ανάρτησή της. «Pancake lover» συμπληρώνουμε εμείς.

penny-mpaltatzi-kori-pancakes.jpg

Η Αμέλια γεννήθηκε τον Ιούνη του 2022 και φέτος το καλοκαίρι βαφτίστηκε λίγες μόλις μέρες μετά τα πρώτα της γενέθλια.

Όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στον μεγάλο της αδερφό. Ο Κάρολος είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος και λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του.

Παρακάτω μία φωτογραφία του από τις διακοπές της οικογένειας στης Κυκλάδες.

https://www.instagram.com/p/CumO8I4ojA9/

Pancakes: Μία σούπερ επιλογή για το πρωινό του νηπίου

Τα pancakesε είναι υγιεινή και εύκολη επιλογή για το πρωινό του νηπίου. Μπορείτε να τα φτιάξετε γρήγορα και εύκολα στο σπίτι χρησιμοποιώντας υλικά θρεπτικά και υγιεινά. Επιπλέον, δεν είναι τυχαίο ότι η μικρή Αμέλια τα λατρεύει μίας και έχουν μαλακή υφή και υπέροχη γεύση.

Δεν ξέρουμε ποια συνταγή φτιάχνει η Πέννυ Μπαλτατζή, εάν όμως έχετε κι εσείς παιδιά σε αυτήν την ηλικία ή και μεγαλύτερα , παρακάτω ένα βίντεο με μία πολύ εύκολη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved