Διαλέγει ονόματα για τα παιδιά άλλων και κερδίζει 250 έως 400 δολάρια

Κι όμως, η δουλειά της είναι να προτείνει ονόματα στους νέους γονείς και μάλιστα επί πληρωμή. 

Διαλέγει ονόματα για τα παιδιά άλλων και κερδίζει 250 έως 400 δολάρια

tiktok.com/@namingbebe

Η Colleen Slagen, είναι μαμά, νοσηλεύτρια και χτίζει την επιχείρηση των ονείρων της, χάρη στο TikTok.

Από μικρή, η Colleen λάτρευε να διαλέγει ονόματα για μωρά. Όταν ήταν στο δημοτικό, θυμάται να κρατά ημερολόγιο, να ονειρεύεται ψεύτικες οικογένειες και να γράφει τα αγαπημένα της ονόματα για κάθε γράμμα του αλφάβητου.

Το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα και μέσα από το TikTok η 33χρονη μητέρα δύο παιδιών, κερδίζει αρκετά χρήματα προτείνοντας στους followers της ονόματα για τα παιδιά τους.

Όπως η ίδια αναφέρει και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok περνά 20 ώρες την εβδομάδα διαλέγοντας ονόματα για μωρά. Μέχρι στιγμής έχει δώσει σε πάνω από 100 οικογένειες λίστες με ονόματα. Μάλιστα τη δεδομένη στιγμή, αν κάποιος χρήστης επικοινωνήσει μαζί της, θα πρέπει να περιμένει περίπου 6 εβδομάδες (έχει πέσει πολλή δουλειά) ή να πληρώσει κάτι παραπάνω αν θέλει γρήγορη αποστολή των προτάσεών της.

Συνήθως οι πελάτες - γονείς θέτουν και κάποιες παραμέτρους στην επιλογή ονομάτων: να ταιριάζει με το όνομα του μεγαλύτερου παιδιού, να υπάρχει μια όμορφη σημασία πίσω από το όνομα, να είναι δισύλλαβο, τρισύλλαβο ή τετρασύλλαβο κ.λ.π.

Οι τιμές της αρχίζουν από 250 ευρώ για κάθε βίντεο που στέλνει με 8 προτάσεις ονομάτων ή για email με 10 προτάσεις ονομάτων, μαζί με τη σημασιολογία τους. Το γράμμα, είναι η επιλογή που κάνουν οι περισσότεροι γονείς, αλλά το πιο ακριβό της πακέτο είναι οι προτάσεις με 30 ονόματα. Το κόστος; 400 δολάρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved