Πυροσβέστης υιοθέτησε με τη γυναίκα του εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι

Ένας πυροσβέστης και η σύζυγός του, που πάλευαν με τη στειρότητα για δέκα χρόνια, υιοθέτησαν τη Zoey που είχε εγκαταλειφθεί από τη βιολογική μητέρα της.

Πυροσβέστης υιοθέτησε με τη γυναίκα του εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι
Today.com/Courtesy Zoey's family

Ένας πυροσβέστης από τη Φλόριντα, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, βρήκε τη νεογέννητη Zoey τον περασμένο Ιανουάριο έξω από το κτίριο της Πυροσβεστικής.

Πετάχτηκε έντρομος όταν άρχισε να χτυπά ο συναγερμός στις 2 τα ξημερώματα. Έσπευσε στο σημείο και αντίκρισε έκπληκτος μέσα στο Safe Haven Baby Box - μια συσκευή που επιτρέπει σε κάποιον ν' αφήσει ανώνυμα και με ασφάλεια ένα παιδί- τη μικρούλα τυλιγμένα σε μια ροζ κουβέρτα και έχοντας μαζί της ένα μπουκάλι.

«Τη σήκωσα και την κράτησα στην αγκαλιά μου. Κοιταχτήκαμε κι αυτό ήταν. Την αγάπησα από εκείνη τη στιγμή», είπε μιλώντας στο TODAY.

Ο πυροσβέστης και η σύζυγός του πάλευαν για περισσότερο από μια δεκαετία για να αποκτήσουν παιδί.

pirosvestis-yiothetise-paidi1.jpg

Today.com / Courtesy Zoey's family

Καθ' οδόν προς το νοσοκομείο, ο πυροσβέστης έγραψε ένα σημείωμα και το άφησε δίπλα στην Zoey. «Εξήγησα ότι η γυναίκα μου και εγώ προσπαθούσαμε για 10 χρόνια να κάνουμε μωρό και τους ανέφερα ότι είχαμε ήδη κινήσεις τις διαδικασίες για υιοθεσία».

Όταν ο πυροσβέστης μίλησε στη γυναίκα του, εκείνη άρχισε να κλαίει και να τρέφει συγκρατημένη ελπίδα...

Ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν μην τυχόν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δεν έβρισκαν το σημείωμα. Όλα όμως πήγαν κατ΄ ευχήν και κατάφεραν τελικά να υιοθετήσουν το κοριτσάκι τον περασμένο Απρίλιο.

Ο πυροσβέστης θέλησε να μοιραστεί την ιστορία με την ελπίδα ότι η βιολογική μητέρα της Zoey θα μάθει ότι η κόρη της είναι υγιής και ευτυχισμένη.

«Θέλουμε να ξέρει ότι το παιδί της το φροντίζουν και το αγαπούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια λεπτομέρεια που έμαθε αργότερα από το νοσοκομείο είναι ότι ο ομφάλιος λώρος του μωρού ήταν δεμένος με κορδόνι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved