6χρονος ζητά από τον θετό πατέρα του να τον υιοθετήσει- Δείτε την αντίδρασή του

  • Το μικρό αγόρι κάνει έκπληξη στον θετό πατέρα του, δίνοντάς του τα χαρτιά της υιοθεσίας
  • Ο μικρός επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων του θετού μπαμπά του να του ζητήσει να τον υιοθετήσει νόμιμα.
  • Είναι από τις στιγμές που δύσκολα μπορεί κανείς να κρύψει τη συγκίνησή του.
6χρονος ζητά από τον θετό πατέρα του να τον υιοθετήσει- Δείτε την αντίδρασή του

Ένα 6χρονο αγόρι, ο Paul, επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων του θετού πατέρα του για να του δώσει τα χαρτιά της υιοθεσίας.

« Τα γενέθλια του άντρα μου ήταν στις 12 Σεπτέμβρη» είπε η Morgan Snow που κατέγραψε τη σκηνή με το αγόρι και τον θετό μπαμπά του.

«Σκεφτήκαμε ότι ήταν η πιο καλή στιγμή να ζητήσει ο Paul από τον Justin να τον υιοθετήσει νόμιμα και να γίνει ο μπαμπάς του. Αυτή ήταν η αντίδρασή του. Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας!», πρόσθεσε η Snow.

O Justin κάθεται στον καναπέ και προσπαθεί να ανοίξει το φάκελο που του έδωσε ο Paul. Μόλις βγάζει τα χαρτιά και συνειδητοποιεί τι είναι, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο μικρός Paul θέλει να του δείξει τι γράφει, όμως ο Justin θέλει το χρόνο του καθώς έχει συγκινηθεί. Βγάζει τα γυαλιά του και συνεχίζει να μελετά τα χαρτιά.

«Τον έκανα να κλάψει!», λέει γελώντας το αγοράκι κοιτάζοντας εναλλάξ τη μητέρα του που καταγράφει τη σκηνή και τον θετό μπαμπά του. «Είναι πραγματικά παράξενο, έκανα τον μπαμπά μου να κλαίει», ακούγεται να επαναλαμβάνει ο μικρός που είναι συνεχώς δίπλα του. Μάλιστα σκύβει να τον κοιτάξει καλύτερα καθώς εκείνος συνεχίζει να διαβάζει τα έγγραφα της υιοθεσίας συγκινημένος.

«Μπαμπά σε έκανα να κλάψεις;» ρωτάει ξανά ο μικρός. « Ναι, αλλά είναι εντάξει», απαντά χαμογελώντας ο Justin λέγοντας στον Paul: «Θα ήθελα πολύ να γίνω ο μπαμπάς σου» και τον παίρνει στην αγκαλιά του.

Από την ημέρα που ανέβηκε στα social media το βίντεο έγινε αμέσως viral.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved